- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
Köszi, kipróbáltam.
Jött minden, ami nem hiányzott a kutyának sem.
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen... 
Wukong-al mentem, egyetlen életem maradt a végére.
Ez még nagyon nem nekem való. Azt hittem, ha Arbitration-ön simán bírom a 170-es ellenfeleket csapatokban, akkor itt sem lesz gond... de nem számoltam a plusz armorral, shield-el, sebzéssel.Kb. olyan, mint a Warframe többi része... ahhoz, hogy hatékonyan tudjak haladni egy tevékenységben / területen / játékmódban, ahhoz farmolnom kell az adott tevékenységet / területet / játékmódot...
(lásd még, hogyan szedjük le az Eidolon pajzsot Mote amp-al, hogy farmolhassunk valami rendes amp-ot.
)Ja, és egyelőre egyáltalán nem látom, hogy mi a reward, kijöttem valami 3000? credittel úgy, hogy van éppen credit booster-em, kaptam pár common mod-ot, meg valami nagyon minimális xp-t.
Steel essence nem jött.Van valami értelme megcsinálni ugyanazt a pályát többször, vagy csak a "haladásért" van reward?
Asszem megyek vissza egyelőre arbizni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen...
)
Steel essence nem jött.