Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Az elejéhez a primed modok feleslegesek... Ha azokat akarod használni, ahhoz forma is kell dögivel. Küldiket, bolygókat csináld, a klános cuccokat húzd fel, MR14 egy hét alatt meglehet. Index és booster + blessing a kreditre, vagy Gabii 5 percig, amit mutattam.
Ha megvannak a klános fegyók, warframek (ahhoz is sok grind kell, fieldron, mutagen mass, stb...), akkor már ott leszel, h lesz sok dukát, mert relicezni szoktál, azt látom. A dukáttal + pízzel meg barótól megveszed szépen a primed cuccokat, modokat.
Ez az a pont, amikor rájössz, h a heti ayatan szart se ér, alig van endo. És a primed mod így zsákutca... nem tudod felhúzni. Viszont ha nyitva minden node, bolygó, akármi, akkor lesz egy új alert mód, az arbi... itt lesz endo, kredit, modok, minden szir-szar bőven.
És itt látod majd, h gyengék a cuccaid... és megépíted ami ide való... és akkor látod majd, h sokan 5-10 percig maradnak, mert csak... akkor is, ha nem is megy szarul. Solo ez nem pálya, kevés ellenfél, kevés loot... De arbi nélkül egy primed maxolása se egyszerű. Legendary core segíthet, de ritkán kapni, cserébe vehető sok platért...
Szal. amit Vik is írt: map, küldik, minden elérhető cucc maxolása. És a maxoltakat se add el, sok cuccból majd másikat építesz: [link]
Primedek nem játszanak, azok nem lesznek alapanyag, de a nagy része kuka azoknak is. Talán ha 20 olyan fegyót tudnék mondani, ami minden formát megér. Poén és elmegy/majdnem fain fegyó van rengeteg, de 1-2 formánál+krumplinál többet nem érnek és nem fogod használni...
Ha kell, akkor meglesem, h a szintedre mit érdemes kiszedni klánból elsőnek. Nightwave-t is csináld, nitain-t csak ott vehetsz. Majd meglesem milyen rivenem van, ha megvan még, akkor egy heat sword rivennel tudlak segíteni. MR3 kard, NW-.ből vehető, a rivennel (+krumpli+2 forma, pár jobb mod) mindent is megöl olyan lvl 80-ig biztosan, elég gyorsan. Mivel stat-os, utána már lassan ölt nekem, ami a loot miatt nem jó, lelassultam. De vannak mások is, majd meglesem. Szal inkább rivent keress, ne primedet sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest