- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, minap formáztam Titania primeot, de csak 26-ig húztam, elég volt a feladatra. Most előszedtem, mégis legyen má' 30 ő is. Nézegettem, h a 2-es képességet (ami választható, de egyik sem túl hasznos, IRL nem tudtam használni) lecseréltem. A duration+strength build -meglepetés- a pillage-nak megfelel, sőt.
Most agyalok, h Khora-ra is kellene, de neki annyira egybenvannak a képességei...
4-es nyilván marad, Venari nem tudom, h mit csinál, ha a 3-ast cserélem. 2-est használom, 1-es talán, de akkor a dome-nál meg kel várni, h leesnek, 2-es, kard. Néha nincs erre idő, 1-esből pár pattintás és kész is vagyunk. Hmmm. fórumokon azt írják, h a 3-as cserélhető, venari lesz, de csak attack módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest