- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Jah erre a küldi végén összegzés menü beragadásra tényleg csak ez a megoldás van eddig
szerencsére olyan sokszor nem jött be.
Amikor rányomnak a küldire vagy drydockra és beragad, nem indul el a számláló - nekem az segített hogy kimentem a hajóról meg vissza, és tudtam forcestartolni.
Szerintem ezeket fogják legelőször javítani mert ezek game-breaking bugok.#7856 Źşë' Jah ez most jött be. Én a régieket feltoltam maxra aztán a commandot kezdtem el húzni 0-ról. Azért viszonylag gyorsan felszaladt 9-re. Az, hogy kaptunk boostereket, sokat segít.
Megnéztem ezt az energy-s dolgot. Hát valóban szopás
ez tuti változni fog.#7852 s4hu|SyD^ Ha nincs még hajód, akkor szerintem csináld végig a questeket hogy meglegyen. Ha már van, akkor kezd el kinyitogatni a railjack node-okat aztán jön minden magától. (egyedül, pajtikkal vagy randomokkal az már a Te döntésed)
Jobb felül van egy railjack menü ott tudod a railjack mapet behozni.Jelenleg a railjack bugos és sok minden változik még benne, szóval jelenleg felesleges nagyon ráfeküdni a farmra.
Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi. (10-es szint jelenleg zárolva)
Vannak új fegyverek meg kaptunk a hajóhoz platinget, meg elvileg lehet az arcaneket is farmolni már. Mire jön a Call of the Tempestarii addigra gatyábarázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerencsére olyan sokszor nem jött be.
ez tuti változni fog.