- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Equinox nekem is egész gyorsan megvolt. Harrow, Nidus, Gauss bajos. Harrow + Nidus meglett Twitch drop-ból, de most ugye kellenének megint. 8 frame van gyártásban csak a Helminth miatt. Néhányat újrafarmoltam, párat meg lehetett venni(klán, Simaris).
Nekem Gauss, Grendel, Xaku, Protea hiányoznak. Nezha Prime meglett nagy nehezen, de legalább jövedelmező volt. Jött Saryn System meg egyebek. Trinity is kell megint... Ambulas. Nem nehéz csak lassú.
Bele kéne kezdenem lassan a különböző AMP-ok, Zaw-ok felhúzásába és lassan elfelejteni őket, bár ott a K-drive is...
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.8 hónap játék és 1 Arbit sem fejeztem be.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Modellvasút topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Egérpad topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.