- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
kifulloztam a nw-et, azt hittem legalább lesz egy 90es szint, így 60nál megállt :/
nekifeküdtem az új cuccok felhúzásának, azt nézem h profilon megint előjöttek a kitgunok mastery rankolásai, pedig már megcsináltam őket, remélem h csak bug... a necramech formázása elég gyászos, olvastam 20napos hszeket h bugos, a vicc h még mindig az, párszor bele is futottam én is, konkrétan 2-3 alkalommal nem számolt xp-t rá, ha valaki fejét adná a szintezésére akk solo venus - orb vallis - sok host migráció lenullázza a megszerzett xpket arra a szintre amivel belépsz a bolygóra - sőt én raktam bele 2 formát is, mechbe is meg új fegyókba is, a bibi csak az h mindnél csak 1 formát ír, az alap kiosztásra meg már nem emlékszem h volt e alapból bennük formaslot - nem rosszak ezek az új mecha fegyverek, a gránátvetős cucc úgy h még nincs készre formázva sebez 200ezret - lol -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest