Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
kifulloztam a nw-et, azt hittem legalább lesz egy 90es szint, így 60nál megállt :/
nekifeküdtem az új cuccok felhúzásának, azt nézem h profilon megint előjöttek a kitgunok mastery rankolásai, pedig már megcsináltam őket, remélem h csak bug... a necramech formázása elég gyászos, olvastam 20napos hszeket h bugos, a vicc h még mindig az, párszor bele is futottam én is, konkrétan 2-3 alkalommal nem számolt xp-t rá, ha valaki fejét adná a szintezésére akk solo venus - orb vallis - sok host migráció lenullázza a megszerzett xpket arra a szintre amivel belépsz a bolygóra - sőt én raktam bele 2 formát is, mechbe is meg új fegyókba is, a bibi csak az h mindnél csak 1 formát ír, az alap kiosztásra meg már nem emlékszem h volt e alapból bennük formaslot - nem rosszak ezek az új mecha fegyverek, a gránátvetős cucc úgy h még nincs készre formázva sebez 200ezret - lol -
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bittorrent topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest