Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
Nah, először is gratula, örülök, h ilyen gyorsan adaptáltad a változásokat!
Mr szint tényleg érdekes és felesleges is nagyjából. Mármint olyan értelemben, h pl. fegyóknál semmi köze a fegyó használhatóságához. Egyetlen értelme van, h kapsz több slotot, nagyobb pool a void trace-nak, több trade. Viszont ezektől (is) olyan lesz a game, h az elején lesz nehezebb. Én olyan öreg vagyok, h amikor a játékok elkezdtek létezni, akkor még az úgy lett nehezebb, ahogy haladtál előre... ma már fordítva van.
Mit lehetne tenni? Mr szinttel lehetne a warframe vagy operátor statokat is emelni (talán az operátor lehetne a praktikus) pl. kapna + x% dmg-t, ilyesmi.Nemrég vki warfreme húzáshoz keresett segítséget SO-ra. Mondom WTF? és elgondolkodtam, h nekem ez nem volt még. Acceltra+ dakra prime és szépen SO-n 30-ig felhúztam, forma és újra, újra... a leggergyább frameokat is. Talán itt is van hiba. Lehetne warframe lvl-re is weapon dmg bónusz, hogy egy level 0 warframe kezében kevesebbet sebezzen a fegyó, mintha lvl 30 használja. Szal sok helyen érdemes lenne kicsit összekötni a dolgokat.
Klánból ajánlom a miénket: Ten O
Mi kb. fél éve léptünk be, igaz mérsékelten aktívak (sokan vannak fent, de kevés dologra reagálnak, mindenki elvan valahol), sok alliance klán is van. Viszont segítenek, vannak igazán nagy tudású tagok, és ezt meg is osztják. Mert az ugye nem segítség, h nézd, sebeztem 100 csilliót... de megmutatják hogyan, megnézik mit moddoltál, tanácsot adnak. Itt a topikban is volt erre példa, azóta botrányosan rengeteget sebez a dakra prime-om...
Új hozzászólás Aktív témák
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Spotify
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fogyjunk le!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs