- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, a mai is affinity booster volt...
Jól jött, mert volt pár frame és fegyó, amit át akartam alakítani. A minap kedvenc Dakra Prime-om sebzése a lvl 102 bombardnál eltűnt... mire eszembe jutott, h egy riven miatt a seeking shuriken (-70% armor for 8s) a fatal teleport van berakva.
Volt két egyforma rivenem (finisherrel kellett ölni, meg pár feltétel, de egybe tudtam nyitni) amihez Ash és a FT mod kellett.Ash is megformázva még kétszer, de mag prime is kapott...
Acceltra nagy királyság. Arca plasmor, Fulmin, Ignis wraith után ez is nagy szerelem
Egyik videós mondta, nem is tudnám jobban megfogalmazni én sem a lényeget, h szép meg jó a nyilak, revolverek, de az Acceltra az, amit egy sci-fi játéktól várunk.Sikerült egy rivent cserélnem, Heat swword rivenre, kolléga meg egy kuva fegyóba kapott rivent tőlem. Röhejesen magas ára lett volna amúgy, érdekes, h a 200-500 platos rivenek közé 50 platért bedobva SEM kellett senkinek.
Ezek a riven árak sztem nem reálisak, ismertek olyat, aki nem top tier, esetleg nem a legnépszerűbb 20 fegyóba való rivenen kívül vett ilyet?
Bugok vannak, "wallhackeltem" beragadtam egy falba... unstuck megmentett, de ehh...
RJ továbbra is elég bugos-laggos, nem erőltetem. De a hajót sztem O.Viktornak fogom nevezni, azt semmi nem nyomja le
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- KONZOL beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest