Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ezeket én skippeltem... van pár belőlük, de nem érdemes feltennem az alacsony % miatt.
Inkább ócóból csináltam ütőset. Továbbra is él bennem amit vki írt -talán itt, de lehet online-, hogy mindegy milyen a frame, ha nem tudnak hozzád érni...
Ezért strike-ra és blade chargerre gyúrtam. Kell a farmoláshoz, Nekroson elég jól segítenek. Ugye ott kardozni kell, azt húzzák ezek.Ahogy írtuk fentebb, az RJ küldik miatt ne bánkódj. Javult kicsit, de korántsem az, ami az elvárható szint lenne. Ha az egész ilyen bugos lett volna, akkor már nem lenne a gépemen
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest