- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szindikátusokkal várj még, én is korán kezdtem bele, hiba volt...
Az van, h mindenki vkinek a barátja, vkit meg utál. Mások is vkinek a barátai, vkit meg utálnak. Na most ha vkinek dolgozol (felrakod a sigilt, elfogadod a küldit, akármi), akkor aki őt utálja, annál esik a rangod. És van az a szint, amikor ilyen bérgyilkos osztagot küldenek rád: ez történt velünk tegnap, az ancient healerek bumm jöttek, oszt osztottak...
Szal. elején ez tutira nem hiányzik, várnék még vele. Mellesleg a modokat meg lehet venni platért, szal. végül felesleges is.
Lesznek majd küldik, amiket szindikátus rangtól függetlenül megkapsz, ilyen a new loka shrine és a last gambit a perinéktől.Endora tipp: secondary-t sokáig nem használtam, sem sg-t, ezekből ami nem sárga, az mehet endoba. Rengeteg duplád lesz, van, amiből jó ha van több, majd tapasztalod, de a többi endo.
Credit: küldik... majd eljutsz a Gabii-ra, survival. Első 5 percre ad 22-28k-t. Kezdetben ennél gyorsabb nincs. Később lesz a neptune-on index, nem tudom, h be tudlak-e vinni, ha igen, akkor dőlj hátra, lesz píz lóvéra

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest