- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vannak 1000 plat fölöttiek is (sőt már láttam olyat is, amit 3500-ért hirdettek), de nyilván nagyon nagy mázli kell, hogy olyat találjon az ember. Illetve láttam már olyat, amin meg 72-t forgattak, nem merek belegondolni, mennyi kuva kellett a kiforgatásához.

Általában a leggagyibbat is el lehet adni 5 platért, mert vannak, akik ezekből 4-et olvasztanak össze, és kapnak egy újat.
Ha meg "veiled" (szerintem azt jelenti, hogy nincs kinyitva, és azt sem nem tudni, hogy milyen fegyverhez van és milyen bónuszt ad), azt 25 platért szokták veszegetni olyanok, akik szeretik nyitogatni őket.
Ízlés kérdése, szerintem ez is ad egyfajta játéktartalmat pont azzal, hogy agyalni kell rajta, hogyan is oldjad meg a kinyitásához előírt feladatot, milyen framet és miylen geart használj, stb.. Én eddig mindet kinyitottam, pedig volt olyan, hogy sentienteket kellett spec körülmények között irtani, és bár nem hittem benne, mégis sikerült megcsinálni.
De a kedvencem a horgászós
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest