- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap meglett végre a maradék nitain a necrohoz, gyártás folyamatban.
Mondjuk elég troll karakter az is, amikor összeszed vagy 8-10 mobot, a tömegben én pl. nem látom, ki az igazi ellenség, és sokszor a resurrectes mobokat lövöm ész nélkül. Végül is pont olyan az alakjuk, mint az eneminek
Mire meg jön egy nagyobb csapat igazi ellen, lehet tárazni. Tudom sokat segít, hogy most már energiavonalakkal hozzá vannak kötve a nekróhoz, de egy folyosón vagy kisebb teremben ebből könkrétan semmi nem látszik, amikor mindenki mindenhonnan szórja az áldást 
Meg rengeteg crioticot (na azért annyira nem sokat) sikerült farmolni a Hieraconon. Volt olyan csapat, akikkel a 2700-at simán összeszedtük, bár ekkor már 110+ mobok jöttek erősen. Meg persze olyan is volt, hogy 200 után húztak kifelé az emberek.
Még oxiumot kell valahonnan nagyobb mennyiségben szereznem, mert most meg az a szűk keresztmetszet.
Mondjuk a hieracon előnye, hogy volt kör, ahonnan 7-8 reliccel jöttem ki. Arra is kell szánni megint egy délutánt, hogy azokat nyitogassam. Talán majd a hétvégén a gyerekkel nekiugrunk.Apropó, az a kézikütyü, amit a tennó kap, az mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk elég troll karakter az is, amikor összeszed vagy 8-10 mobot, a tömegben én pl. nem látom, ki az igazi ellenség, és sokszor a resurrectes mobokat lövöm ész nélkül. Végül is pont olyan az alakjuk, mint az eneminek
Mire meg jön egy nagyobb csapat igazi ellen, lehet tárazni. Tudom sokat segít, hogy most már energiavonalakkal hozzá vannak kötve a nekróhoz, de egy folyosón vagy kisebb teremben ebből könkrétan semmi nem látszik, amikor mindenki mindenhonnan szórja az áldást