Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Szerintem abszolút nem vicces, hiszen mi is voltunk még kezdők a játékban. Jómagam ugyanúgy annak vallom magam 1700 órával.
Az androidos alkalmazást kipróbáltam régebben, akkor nekem bugos volt, de remélem javították. Visszateszem én is és rálesek.
A cikkben vannak eléggé kisarkított tények. Azt például kétlem, hogy a PoE miatt lett a Warframe jó játék. Nekem a PoE nem tetszik például: számomra túl üres, Cetuson olyan framedroppok vannak nálam, hogy azt hiszem néha befagyott a játék, eleinte WH-ztak az ellenfelek és a hegy másik oldaláról lőttek már, mikor nem is láthattak.
Az új focus rendszer nem jön be annyira, jó volt régen több órás survivalt tolni például. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Synology NAS
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
Üzleti előfizetők hirdetései
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az új focus rendszer nem jön be annyira, jó volt régen több órás survivalt tolni például.