- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Ry0K3N:
A Steam statok problémásak (mondjuk ez azt is jelentheti, hogy neked van igazad), mert pl. a STO nagyon sokáig nem volt steamen és nagyon sokan, dobozosan vették meg voltak jó tárgyak akcióban.Kareszovics:
Per pillanat szerintem iszonyat káosz van a deveknél, mert már ők is se tudják / nem tervezték, hogy merre és hogyan. Archwinggel annyira belenyúltak sok helyen, egyszerre a rendszerbe, hogy ami kevés logika volt, azt is elcseszték.Amúgy az egész fejlesztésük érzésre meg. Emlékszem anno mikor a damage 2.0 jött, az volt az érv, hogy túl lineáris a sebzés. Na most damage 2.0 után, ugyanolyan lineáris, de most már loadoutokat kell csinálnon és váltogatnom, attól függően, hogy milyen ellenség ellen megyek (nagy élmény..).
A közelharc unalmas csinálunk energy chanellinget. Rendben van de sima közelharccal, kb. 98%ban ugyanannyit sebzek, akkor miért használja bárki is? (Jó, Life Strike buildet haználják néha, de annyi).
Excaliburt 5. alkalommal "javították", ami szerintem kicsit sok.Tudom F2P, meg ne várjak el sokat, de szerintem sok olyan dolgot csinálnak ami felesleges.
Mindenesetre már van tamagochink, space invaders 3Dnk és most jón a Warframe: Second Life a hubok formájában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Sony WF-1000XM5 fejhallgató, hibás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest