Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Tegnap kicsit felhúztam magam, sorry
Hát néha érdekesen viselkedik, tény, de itt most tegnap nekem nagyon összejöttek ezek a bugok... és később se zuhant le... be is írtam chat-be, hogy magyarázza már el nekem, hogy repült tovább sértetlenül 4-5 40mm-es találat után... és ha már grafikán látszik a találat, akkor miért nem regisztrálta be a sebzést? Érdekes, no... És több bug is volt, szerintem egy hónap alatt nem találkoztam ennyi buggal mint tegnap... és persze mindig az én káromra (mondjuk ha javamra történik valami, vagyis nem veszem észre, hogy eltaláltak, az valószínűleg nem tűnne fel
).
És ugye itt van ez a spot dolog is, amit RG4L is említett, az nekem is feltűnt, és eddig nem volt ilyen. Visszafele fejlődnek, vagy mi van?
Vagy ez új fícsőr?
szerk.: ja, és nem csak ellent nem jelölte be, ott repkedett már egész nagy pöttyként (ergo 2-3 km-re lehetett) csapattárs, és őt sem jelölte ki, el is indultam felé, és akkor kijelölte, de csap a nyúlfarknyi kék háromszöget rakta ki akkor is!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Ukrajnai háború
- Steam Deck
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Keresek: Panasonic 20mm f1.7 II
- GAINWARD GeForce RTX 5080 Phantom GS 16G - 2 hónapos - 3 év alza garancia
- iPhone 15 pro max, 256gb makulátlan
- Lenovo Thinkpad Hybrid USB C dokkoló (2 monitor, 4K kép, 135 W töltés) - 40AF0135EU
- Hihetetlen áron új garanciás 0km es óriás 18 colos asus rog g18 rtx 4080 i9
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest