Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Rájöttem, hogy akármennyire is szabadnak tűnik ez a játék ez csupán illúzió. Ma egész délután olyan érzésem volt, mintha egy előre megrendezett filmet néznék végig, amire semmilyen ráhatásom sincs.
Minden meccsben ugyanaz volt a képlet : néha nyertünk, nagyon gyakran vesztettünk, de én a 10-ik helynél előrébb nem lehetek. Mindenkit leütköznek, kilőnek, lelőnek előlem, csak ponthoz ne jussak. Egyszerűen már kabaré volt. A másik, hogy bár 100 kill kellene vadászrepülővel, visszatért a játékba az assist, 3-4 is jut egy killre. Ha már van egy killem akkor pedig 1mp-ig sem élek tovább mert a roncsa leütköz engem, vagy hátulról valaki azonnal pilótát lő. Ez is nagyon visszatérő elem volt ma. Fel kellett volna ezt az egész nyomor olimpiát, amit a játék ma rendezett.
Volt olyan, hogy kimentem a JU288C-vel, bázis felett oldok, semmi nem történik, csak a bázis eltűnik. Következő bázisra rárepülök oldok bombát 30 méter magasból, alattam nagy robbanás, pont az nem jár, mert valakinek X ezer m magasról hamarabb leesett a bombája mint az enyém. Nos konkrétan ugyanaz a player kibombázott előlem 3 bázist, majd engem egy láthatatlan lövéssel azonnal agyonlőtt egy másik játékos ... És még folytathatnám. Ez egy a játéktól elrettentő délután volt.
Hja, hogy amúgy a T3-as kötvényfeladatom meg az volt, hogy 85%-os harci aktivitással nyerjek 3db meccset? Ugyanmár, 11 meccsből sikerült 3-at megnyerni ...vagy másik eset : az egyik korai meccsben az egyik csapattársam belém állt, hogy noob vagyok... de voltam "lil bro" meg idiot meg minden. Én nem sértegettem. Mondtam neki, hogy hullámok vannak a játékban, és ha lemenőbe kerülsz akkor 20-30 szar meccsed lesz, de utána lesz megint 5 jó, mire megint lemenőbe kerülsz. Jah hát persze, csak magyarázom, hogy noob vagyok. A gyerek 14-es szintű volt, 6.7-es fullos gépekkel a meccsben, én meg 5.7-esekkel voltam bedobva, az amúgy 6.7-es meccsbe. A végén ő második volt, én utolsó előtti, mert játszottuk ez a mindenkit lelőnek/leütköznek előttem szarságot. Meg is jegyezte, hogy lám igaza volt. És el is hiszem, hogy az ő szemszögéből én egy kakadék noob vagyok, 10 év majdnem mindennapi játszással, ő meg csak 14 es szintű és pár hete játszik. Csak azt nem tudja, hogy van noob armorja, meg annyira az elején még nem szivatja a játék... majd fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest