Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
na ma végre kézbekaparintottam a kicsikét....Póstán küldték innen a ph-ról és nem került 1990 ft-ba,mint a médiába...Újságmelléklet cd...

-
deedee
őstag
szóval akkor war craft 2-ben már ne is álmodozzak xp-s verzióról?
egyébként az xp-ben mire való a program kompatibilitás varázsló?nem ilyen dolgok megoldására?eddig mondjuk egyetlen egyszer sem müxött,amikor használni akartam...
-
törölt tag
Csak feltelepíted, elindítod, és megy. Nekem még abból az időből van meg, mikor először adták ki a Beyond the Dark portal-lal együtt. (Szép, nagy dobozban - amit aztán kollégiumi éveim során édesanyám kiszórt a kukába, mondván, hogy az úgysem kell.

A kézikönyv viszont megvan!
) Igaz, a scroll az túl gyors, de szerintem ezt egy jól belőtt CPU Killer megoldja. Ilyen a Starcraft is, az eredeti abból is fut Xp-n. (Az én ''biztonsági másolatomról'' sajnos ez nem mondható el.
) Az AoE2 is hasonlóan viselkedik...
mod: Amúgy ezt a H2 topicban is említettem.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
se a tesco-ban,se a média markt-ban nem volt.......A média-ban 1999-ért volt sima war craft 2 batle net,de nem az xp-s verzió,95 és 98 kellett volna hozzá....Úgyhogy nem vettem meg....Most megint szomorú vagyok.....
-
deedee
őstag
a jövőhéten végre meglesz a gém,megyek érte szfvárra....media markt rúúúúlez....
-
deedee
őstag
-
DarkFater
tag
vazze deedee ennyire prosztó nem lehetsz.....
Bemész Mediamarktba vagy 576kbyte üzletbe és megveszed 1500 vagy 2000 forintért a gamét legálisan.
Ennyit csak megér a dolog ha szereted nem????????
Kb. mivel egyenlő ez ár?? Egy hétvégi buliba sokkal többet költesz haver!
Komolyan nem értem az ilyen hozzáállást. Amikor egy gamét 15 ezer pénzért árulnak azt én is kiröhögöm, de ilyen régi klasszikusoknál már nincs ára a szoftvernek.
Akkor meg minek szórakozol a biztonsági másolattal???
Próbálj már meg egyszer az életbe tisztességes ''uniós'' állampolgárként viselkedni
-
krokk
senior tag
szerintem is vedd meg ennyit megérnek
-
VladimirR
nagyúr
meg kaphato a jatek, en par honapja vettem meg a blizzard legend pack-ot (vagy mi a halal, most nincs itt a doboza) mediamarktban (de van tescoban is) 3990 forintert - van benne diablo1, starcraft, broodwar es warcraft 2 battle.net edition
es ami a lenyeg, mind mindegyikhez elnek a blizzard netes szerverei es van hozzajuk frissetes, meg minden jo (ezer is imadom a blizzardot) -
deedee
őstag
mi az a batle net edit féleség?nem vágom a témát....

-
krokk
senior tag
szerintem mennie kéne vhogy itt is...
nekem szerintem vhol megvan
-
deedee
őstag
még annó végigjátszottam ps 1-en a gémet.most az érdekelne,hogy honnan lehetne megszerezni a pc verziót és esetleg milyen megmókulással futna xp alatt?
vagy esetleg kiadták valamikor xp/millenium/98 alá is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)