- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
végre. sikerült.. mostmar kikapcsolt állapotbol is éleszt.bármennyi idö utan, bárhonnan. Ki van probalva több távoli állomásrol is..(az utolsó láncszem ami hiányzott nem az alaplap biosaban volt mégsem hanem egy sor a routerböl. egy átiranyítás...)
egyszer összefoglalom lépésröl lépésre sorban, egy hozzászólásban, hogyan jött össze nekem. talan segitség lesz egy hozzam hasonlo kezdönek ha mindent leirva egy hozzászólásban talál. -
veze
őstag
-
veze
őstag
hmmm.. rájöttem miért nem került be az elérhetö hostok közé eddig
leírom hátha majd másoknak segit ez.
frissitettem a wrt54gl-t DD WRT v24sp1-re a firmware-re (bár nem hiszem hogy ez feltétlen fontos lett volna csak a korábbiban nem talaltam meg (vagy nem tudta?)
majd a Services fülön hozzáadtam statikus bérletet. (erről olvastam korabbi hozzászólásokban itt)[link]
ezutan egyböl megjelent az elérhetö hostok között..ha kipipálom felveszi középre az ébresztendö közé..ahogy a #202-es Hsz-ben linkelted a tiedröl.. -
veze
őstag
a router control panelt már el tudom érni, fix IPvel és a dyndns-el is távolról..
de a router tovabbra se veszi fel az elérhetö hostok közé ha felveszek gépet MAC cimmel és belsö fix IP jével..és nem tudom miért.. beállitasok ahogy a #200-as HSZ-ben irtam , és a #168-as Hsz-ben irt "hálókártya ébreszthessen" pipát is odatettem.. -
veze
őstag
-
veze
őstag
az enyém is ugy fix hogy téhom miota eldöntötte,azóta nem változtatja
elötte gyakorlatilag dinamikus volt most meg gyakorlatilag fix..
vagy regeljek én is dyndns-t? nem tudom a fix ip vel hogy érem el a routert...(
nekem az elérhetö hostok között nem jelenik meg semmi..(
[link] és fogalmam sincs miért..
lehet le kéne cserélnem v24sp1-re a firmet??
látom az már tud magyarul is. tudsz tuti linket ahonnan leszedted? vagy googlézzak..
van egy ilyenem letöltve csak nem tudom ez jo e..: dd-wrt.v24_SP1_std_generic.bin (méret: 3 760 128) ez lenne az? elnézést az Off ért a többiektöl.. -
veze
őstag
nos hát.... a fix ip cimemet beirva nem jön be a router control panel..elöször azt gondoltam hogy a céges tüzfal nem enged ki...mert szinte minden tiltva van.. ezért aztan megkértem mást hogy probalja meg elérni az ip cimével a routerem..de neki se jött be..azért gondoltam hogy talan valamit táveléhetöséget engedélyezni kell a routerben esetleg.
Logmein -el elérem az otthoni gépet a cégtöl is, de csak ha be van kapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED monitor topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest