Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
válasz
martonl
üzenetére
Ha csak többszöri hívásindítással vált vissza a telefon akkor ott komoly gondok vannak! Vagy szoftveres vagy hardveres hiba! Ilyen jelenség csak egy nagy tömegrendezvényen elfogadott ahol a 3G(és vagy 2G) telítődik ezáltal nem tudja fogadni a cella a telefont.
Telenornál volt nekem is még a VoLTE előtt, hogy hívásindításnál több mp-ig várakozott telefon mire 3G-re tudott menni. Ott inkább a hálózat által indított leváltás bugos. Azaz bejövőnél nem 1x találkoztam már nem végrehajtott Fallbacket. Azaz a hálózat nem küldi el a telefon számára, hogy váltson le 3G-re mivel bejövő hívás van. Ez a Telenor ZTE hálózat hibája.
Amúgy VoLTE esetén annyira magasabb az erőforrás, hogy ha egy rendezvényen elfogy a 4G sávszél, csak egy VoLTE hívást kell indítanod! Máris lesz használható neted! Tudom, csináltam már ezt! [link]
Budapesten megfordulok olyan helyeken is ahol korábban 3G/4G módban a telefon sokszor VoLTE hívás alatt leváltott 3G-re mert a 4G térerő annyira gyenge, hogy a telefon inkább átvált. De "4G Only" módban tökéletes a hívás ott is. Csak azért váltott le mivel akár -110dBm is lehet a 4G ami eléggé rossz...
Melyik szolgáltatónál vagy?
Nálam a Telenor VoLTE jól megy. Januártól nyárig OnePlus 5-el ment, nyár óta OnePlus 7 Pro. kb 1hónapja 4G Only módban vagyok.A VoLTE roamingnak csak 1 akadálya van! A pénz! Nem a megvalósítás! 4G roaming is lassan indult be mert hát a szolgáltatók aranyárban mérték/mérik. VoLTE-nél ugyan ez van.
A GSM-et már minden fapados eszközbe belerakják mert miért ne. Olcsó, régi és sokat fogyaszt ráadásul erősebb a sugárzási teljesítménye.
Bp-en a buszon lévő fedélzeti Futár egység is max EDGE-t tud. Utcai tájékoztató kijelzők meg GPRS-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp