- Apple Watch
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Aki Commpeaket használ, milyen tapasztalatai vannak a véletlenszerű CID újraverifikácíóval?
Én tegnap regisztráltam és verifikáltam két CID-et. Ma egymás után hívták mindkét számot, de nem tudtam felvenni. Utána egyből kaptam a fenyegető emaileket, hogy törölni fogják a CID-eket, ha az ehhez hasonló véletlen ellenőrzések nem sikerülnek. Az ügyfélszolgálat szerint az egyetlen megoldás az, ha minden sikertelen ellenőrzés után nyitok egy hibajegyet.
Milyen gyakoriak az ilyen ellenőrzések? A szüleimnél szerettem volna Commpeaket használni, de nem akarom, hogy az éjszaka közepén hívogassák őket. Arra sem akarom ránevelni őket, hogy vegyenek fel minden ismeretlen külföldi számról érkező hívást, hátha éppen a Commpeak a hívó.
Másik VoIP szolgáltatók (pl. ephone) hogyan állnak ehhez? Van ahol elég, ha én magam néha indítok egy ellenőrzést?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Apple Watch
- iPad topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- Kvázi törölte a Falcon Shores projektet az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 16-a0009nh - 16,1"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - GTX 1650 Ti - Win10
- Samsung Galaxy Book4 360 (750QGK)
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Új Bontatlan Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10 Érintős Profi Laptop 14" -50% i5-1245U 10Mag 16/512 FHD+
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5 256bit videokártya,hibátlan állapotban!
- APPLE iPhone, iPad, TARTOZÉKOK & KIEGÉSZÍTŐK, Doboz, Töltő, Fülhallgató, Adapter, SIM, Üvegfólia, ÚJ
- Gamer PC félkonfig (GPU nélkül)
- MSI GeForce GTX 1660 Ti 6GB (GTX 1660 Ti GAMING X 6G) Videokártya.hibátlan állapot,tesztekkel!
- iPhone Xr - Fehér, 128 Gb, karcmentes, jó akku 84%-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest