Hirdetés
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
McLaca #13630 üzenetére
Az ügyfél a https://www.nordtelekom.hu/accounts weboldalon bankkártyával 1000, 3000, 5000, 12000 Ft-ot tölthet fel. Az egyenleg feltöltés kizárólag interneten bankkártyával lehetséges. Az egyenleget a következő 365 napban tudja az ügyfél felhasználni, akár kiegészítő díjcsomag előfizetésre vagy percdíjakra. Amennyiben az egyenleg nem kerül felhasználásra, visszatérítésre nincs lehetőségünk.
Jah és kapsz egy 21es körzetű számot, amikor én próbáltam ki (mert van 15 nap próba lehetőség, amikor is napi 3x ingyen telefonálhatsz, később ez heti 300ftért érhető el) akkor ezt a számot írta ki a másik oldalon. Igaz én nem a saját programjával használtam, mert az csak androidra van, a lumián meg a linphone-t ajánlották. A minőség nekem nem volt vmi fényes, de ez lehet azért mert: a) nem saját program b) gyenge a telefonom hozzá c) a codec-ekkel volt vmi gáz, és ha jól beállítom, akkor teljesen más d) legvalószínűtlenebb, de lehet az ingyen próba ennyit tud, de ez elég rossz lenne reklámnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen processzort vegyek?
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TP-LINK routerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest