Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz
ZeUS2140 #1010 üzenetére
nekem is ez van fenn iGOprimo_v9.6.7.235654-thin 1.0
Én kikapcsoltam az adatkapcsolatot, hogy véletlenül se számlázzon a drága. Mégpedig a vezeték nélküli és hálózati beállítások/mobilhálózatok menüpontnál az Adat engedélyezve opciónál kivettem a pipát. Illetve energiatakarékosság miatt csak 2g hálózatot használok, és így még nem volt adatforgalmam mobilhálózaton.
-
gyuri86
tag
válasz
ZeUS2140 #279 üzenetére
Felraktam a lejátszót és nem igazán fasza. 350mb-os mp4 fájlt próbáltam és csúszik a hang, a kép is lassú kicsit, látszólag nincs meg a 25fps. Lehet az mp4-et nem szereti?
A teló nem igazán tökéletes, gyakran fagy, és hamar leeszi az aksit is, de nem hiszem hogy emiatt csúszik a hang. -
btomi9
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #200 üzenetére
Most itt tartok:
http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?4284-Vodafone-Smart-II-ROM-ReStorevisszaraktam ezt a RO-HU gyári romot, meg aztán megcsináltam megint a rootolást, látszólag tényleg a gyári, csakhogy itt is rossz az sms. Az a furcsa, hogy viszonylag kevés anyag szól ugyanilyen hibáról, symbianos fórumokat meg blackberryt dob a google, mintha csak nekem lenne ilyen problémám.
Valami a karakterkódolással lehet, az sms app beállításainál tökmindegy, hogy kiválasztom-e az ASCII helyett UTF8 optimalizáló lehetőséget, egyikkel sem jó.
Most megint flashelem a gyárira, de még a root előtt tesztelem, hogy mi van.
-
btomi9
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #191 üzenetére
go keyboard is ugyanúgy szar. illetve hát mivel most már vagy 8 féle megoldást kipróbáltam, nem itt van a gond, hanem a rom karakterkódolásában. majd kipróbálom azt, hogy újrarakom ezt a romot, megnézem, úgy milyen. mert lehet, hogy a slideIT billentyűzet írt felül valamit...
-
btomi9
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #191 üzenetére
gyerekek ez sehogy nem jó. leszedtem a swype-ot, valóban nincs rendes hosszú ő ű csak a sapkás verzió, de akkor is szarul küldi és a másik telefonon ugyanúgy Az üzenetformátum nem támogatott.
Még a myphone explorert nem próbáltam, majd az otthoni gépről, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Lehet, hogy másik rom lesz ebből......
-
-
btomi9
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #179 üzenetére
"Utána neki kell állni autorunnak és az appoknak"
Ez alatt mit értesz?
MMS beállítást hol tudom megnézni? Bár mivel nekem is ez a 0.1 van, gyanítom, nem lesz meg. Hangpostánál is valami román szám volt, beírtam 170-et, az jó? (bár letiltottam a hangpostát, szóval részletkérdés)
-
btomi9
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #148 üzenetére
Hali!
Mára meguntam, vagy 5 órája guglizok. Az ok a következő:
4. Bekapcsolod a telefont "flash boot" módban: bekepcsoló gomb + Hangerő LE!!! gomb egyidejű nyomvatartásával. (Az eszközkezelőben ellenőrzöd, hogy látod-e az "Android phone", vagy hasonló harware-t.) A telefonodon csak a zöld robot fog látszani.
Nos, azt említettem korábban, hogy ha a teló rendesen be van bootolva, akkor az SD kártyán lévő USB-driver tök jól működik, hozzáadtam, mint illesztőprogram frissítése, látja is az eszközt, nincs sárga felkiáltójel az eszközkezelőben. (Win7 64bit -es op.rendszert használok)
Igenám, de amikor belépek hang LE + power gombbal fastboot módba, rádugom az usb kábelt (úgy is próbáltam, hogy már rá volt dugva, és úgy léptem be fastbootba), akkor először ismeretlen eszköz, majd Android 1.0 -nak látja az eszközkezelő, és hiába próbálom a fenti USB-drivereket manuálisan hozzáadni, nem ismeri fel. Már kínomban letöltöttem egy komplett Android SDK -t, abban volt Google USB driver, meg is találtam a users/..app data stb. helyen, kézzel próbáltam ezt hozzáadni (amikor a teló fastbootban van), de nem ismerte fel.
Namost így nem merek nekiállni a leírt install-system-windows.bat futtatásának, nem akarom téglásítani a telót.
Vagy azt mondod, szarjam le, és az Android 1.0 sárga felkiáltójellel már jó, és működni fog?
Próbáltam superuser telepítéssel, de ott meg a su binary-t nem volt hajlandó telepíteni, szóval ez az irány sem megy.
-
hopega1000
csendes tag
válasz
ZeUS2140 #117 üzenetére
Nem ordítok csak ideges vagyok és nagyb etű bent maradt ,de mindent jól csinálok ! kikapcsolom ,gépen elindítom azt amit irtál(am mikor leszedtem azt a progit akkor mondták bontsam ki ,én kibontottam asztalra és beletettem egy mappába) nos elindult az a parancssor a végén meg az van kíírva amit mondtál.Nos bedugom a telóm lenyomom a le hangerőt és power bejön a fehér kép és a zöld android nos ilyenkor semmi nem történik várhatok ,nem másol semmi mivel a parancs sornál még mindig ugyan azt irja a végén amikor elkezdtem
de pld azta 7 zip fájlt letöltöttem de semmit nem csináltam vele mit kéne azzal?
-
-
hopega1000
csendes tag
válasz
ZeUS2140 #108 üzenetére
elnézést de nagyon értetlen vagyom
root az nem rom? azt hittem mind2 1 és ugyan az ,mégpedig hogy valaki megcsinálja tele appokal stb a teloját csinál egy mentést kb
és az felrakja netre és mi letöltjük ....stb... és nkünk is ugyan az lesz? vagy tévedek? hogy is van msot ez?
-
FlickAir
aktív tag
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy a saját, eredeti ROM-ba piszkál bele, mert sem az ap-ok, sem a névjegyzék nem törlődött, de még a holo launcher-be kitett ikonok is a helyükön maradtak. Szóval az egész teló ugyanúgy maradt, mint rootolás előtt, egyedüli változás a superuser települőse volt.
Viszont nekem a link2Sd-ve nem sikerült gyárilag telepített alkalmazásokat törölnöm, csak jegelnem, ezért javaslom a Root Uninstaller-t, ezzel simán leszedtem mindent, ami nem kellett.
-
$p@rr0w
őstag
Felraktam a Resident Evil/Biohazard 4-et minden fasza lenne akadásmentesen fut, jól játszható, csak egyetlen szót sem ismerek koreaiul...
Szóval tudna valaki hasonlót ajánlani ami angolul/németül is megjelent?
-
-=Jam=-
őstag
Feltöltöttem azt a recovery.img-t, amit én használok.
-
-=Jam=-
őstag
A home gomb nálam simán működik select gombnak.
-
whabaky
tag
Köszi az infókat
(azért még sajna kicsit várat magára a vétel)
-
sephirot
tag
Az új recovery megoldás csak azoknak van akiknek már megérkezett a frissítés.
-
whabaky
tag
Szia,
Köszi az infókat.
Most azóta olvastam a root-olásos dolgokat, illetve az újraindulgatásokat.
Nekem jelen pillanatban egy N95-ös, illetve egy 3310-es üzemel. A 3310-es még mindig tökéletesen működik, az N95 naponta 1x-2x újraindul, úgyhogy még mindig nem tettem le a kis Smart II-ről, mert ez lenne az első droid-os telóm, annak meg szerintem tökéletesen megfelelne....mondjuk azért jobban örülnék, ha nem lenne hang és újraindulgatás mizéria és esetleg a kamera egy kicsit jobb lenne, de ennyi pénzért cserébe ezt kapjuk, pontosabban kapom majd, amint megveszem
-
sephirot
tag
Pedig úgy van ahogy mondod. Én rootoltam is, sőt a link2sd-hez a másodlakos partíciót is a recoveryben készítettem el. Nem tudom mi lehet, hogy egyes embereknél nem működik.
-
sephirot
tag
Sajnos igazad van, de esetleg egy olyat megpróbálhatnál, hogy kikapcsolod rendesen a telefont, majd utána a bekapcs és hangerő fel gombokkal belépsz a recoverybe. XDA-n ezt is írták, hogy egyeseknek így már működik. Egyébként nagyon nem értem a dolgot, mivel nekem teljesen jól működik. Ezekszerint nem egyformák a készülékek?
-
heat1973
csendes tag
Köszi szépen talán így hallani fogom
-
Sabber
aktív tag
új dolog: hiába a kikapcsolás naponta, magától ugyan úgy lehalt és chrash file is keletkezett szóval ez nem megoldás nálam
de ha spanyolban kint van az új frissítés itt miért nincs?
-
sephirot
tag
Ezt nézd meg. Itt már leírtam, de csak óvatosan bánni vele.
http://mobilarena.hu/tema/re_vodafone_smart_ii_masodszorra_okosabb/hsz_266-266.html -
Sabber
aktív tag
Nekem most az bejön hogy naponta kb este olyan 7-8 körül kikapcsolom aztán várok kicsit és visszanyomom. Eddig semmi fagyás vagy önálló kikapcsolás és chrash file se jelent meg új. szóval ez most használ (elég gáz)
-
Dark KillerX
addikt
Megoldódott a problémáim,tényleg a fólia volt a baj!A másik kérdésem mekkora felbontása,és kiterjesztésű videókat játszik a le a telefon?
-
ZeUS2140
aktív tag
Most még gyors kipróbáltam kolléga mp3 lejátszójának a sima stereo (szal' nincs mikrofon érintkező 3 pin) fülhallgatójával és kifogástalanul működik. Nem tudom, hogy beállításnál lehet-e ilyen, bár hülyeségnek tartom, hogy alapból nem használható hozzá a saját fülese, de este lesz egy kis időm megnézem még egy másik headset-el.
Mondjuk nem azzal van a gond, mert hogy pároméval sem jó.root-olást még nem próbáltam. Talán hétvégén.
Gyári cam progi és az lg cam progi között nem nagyon vettem észre különbséget. Talán az lg-vel csinált kép kicsit élesebb. A videó része viszont jobban tetszik a codec miatt elsősorban. Képre úgyis ratyi mind a kettő, mert alapból vgaDe legalább nem 3gp.
Nem lagol a kijelzője, nincs véletlen kattintás simogatás közben. Csak a Ideos X3-al tudom összehasonlítani, azon felmérgelt hogy iszonyat érzékeny a kijelző az érintésre. Ez nagyon szimpatikus. Igazából egyszer sem vettem még észre, hogy lemaradt volna.
Amint hozzáérek egyből csinálja amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest