Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Ha már megy a fastboot, akkor nincs semmi probléma. Ezt töltsd le, és a fastboot módban indítsd el ugyanúgy a batch file-t, mint a rootolásnál. Ez felrakja a gyári recovery menüt. Viszont nem minden telefonon működnek a kapacitív gombok a recovery-ben így nem biztos, hogy ki fogod tudni választani a menüpontokat.
-
-=Jam=-
őstag
Ha az android 1.0 eszköz felkiáltójeles, akkor semmiképp nem tudod téglásítani a telót, mert nem fogja látni a gép fastboot módban, így az említett batch file le sem fog futni. Az SU binary telepítéshez meg root jog kell
Érdekes dolog ez, mert egy XP-s gépen nekem sem sikerült telepíteni a drivert, viszont egy Windows 7-en simán ment, de ott eleve ADB Testing Interface-nek ismeri fel, és ha jól emlékszem a netről szedett hozzá drivert magától. Már nem tudom kipróbálni, mert nincs meg a teló.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hopega1000 #133 üzenetére
Nem fagy le az a fast-boot, ott nem működik semmi gomb a telefonon, csak parancssorból tudod vezérelni.
Power gomb + hangerő le nyomva tart, majd amikor rezeg elengeded a power gombot.
Bejön a fehér képernyőn a zöld robot, akkor rádugod a gépre a telefont. Ekkor fel kellene települnie a drivernek. Ezt az eszközkezelőben tudod ellenőrizni.Sajátgép > Jobb klikk > Kezelés > bal oldali menüoszlopban eszközkezelő
Ott azt kéne látnod, amit az előbb belinkeltem képet. Ha megvan az ADB Testing Interface, akkor szólj és megyünk tovább -
-=Jam=-
őstag
válasz
hopega1000 #126 üzenetére
Ilyet kellene lássál, akkor működnie kell.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hopega1000 #126 üzenetére
Mikor berakod fast boot-ba, akkor az eszközkezelőben látszik az ADB interface alatt egy ADB Testing Interface?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hopega1000 #123 üzenetére
Nem fagy le, az a fast boot mód, ott semmit nem fogsz látni...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hopega1000 #105 üzenetére
Már hogyne látnám, szerintem Te nem érted amit én írtam...
Kértél egy programot, amivel ki lehet lőni a futó taskokat, én meg írtam egyet...Így talán már érthető lesz...
Egyébként ha ennyire nem vágod, hogy mi a rootolás meg mi az a rom, akkor inkább hagyd a fenébe, mert csak el fogod rontani a telódat.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hopega1000 #103 üzenetére
es task killer pl.
-
-=Jam=-
őstag
Feltöltöttem azt a recovery.img-t, amit én használok.
-
-=Jam=-
őstag
A home gomb nálam simán működik select gombnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest