Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Sziasztok! Végigolvastam, az egész fórumot. Kicsit már nekem is moddolt a rendszer, de teljesen normálisan müködik update2-vel, bár a frissítés nem oldotta meg a fagyást, se a zene akadozását. A deodexelést nem ajánlanám, mert be fogja lassitani a telót, meg utána macerás lesz odexelt romot felrakni. Ha lesz időtök, nézzetek át a mobilarénás fórumba, ott én is leírtam egy-két érdekes dolgot, csak vissza kell olvasni viszonylag sokat. A ti problémátokkal sosem találkoztam, pedig nincs fent se talk, se plusz, se térkép. Meg coyote irta fentebb, hogy markethez is kell, nekem még sose szüttyögött vele. A másik, upd2 telepítés nálam is folyamatosan megállt, a berhelt fájlrendszer miatt, de az egyik roeddie féle romból felraktam az apk és odex fájlokat, amikkel problémázott és lefutott a frissítés. Aztán persze újra gyalultam az appokat.
Ha a roottal gond van, töltsétek a másik fórumban lévő linkemről a pack.rar-t, abban benne van a root zip (meg az upd1-es roeddie rom is), annyit módosítottam az update scripten, hogy rögtön a bin-be rakja a su fájlokat, mert ha csak simán xbin-be rakod, akkor nem müxik. (Nem is értem, hogy miért oda rakta a forma aki, csinálta, ott csak linkek vannak, mind1.) Sok sikert. Ha tudok segitek én is!
Üdv.: Bóti -
-
hopega1000
csendes tag
tudnátok ajánlani olyan programot amivel bezárhatok minden futó progit? van most egy android task killerem de semmit sem csinál rámegyek hogy kill kinyir mindent kilépek a telobol 5 perc mulva ugyan ott van minden és nem is jártam ott azóta! nem tudnátok valamit ajánlani?:S
-
hopega1000
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki mikor lehet majd az adnroid verziót frissiteni? Ugye nekünk a 2.3 mas van,de mikor lehet frissíteni és nagyobbat,jobbat beletenni?
-
hopega1000
csendes tag
emberek valaki segítsen mert megőrülök:S vettem kedden ezt a telefont és csak a baj van vele! 1.akumlátor merül mint a sz@r
2.mikor bevan kapcsolva a telóm ,ezt ma vettem észre ,nos ha bevan kapcsolva lezárom utánna magától bekapcsolja,megint lezárom de megint bekapcsolja és ezt ismételgetni sé nem tudom mit tegyek -
ZeUS2140
aktív tag
Nekem egy Lair Defense: Dungeon meg egy bejeweled2 van fent, de nem tervezek játszani vele, csak végső unaloműzőnek raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest