Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Sultanka
üzenetére
Hát nekem gyári romon kívül semmivel nem megy rendesen a wifi...
Legalábbis rejtett SSID-hez nem lehet csatlakozni. (CM7, MIUI, Kitkat, Jelly, RoEddie is xar; FlickAir-t nem próbáltam.)
Most a Cosgtsrex féle rootolt gyári van fönt gyárira visszaállítva.
Ezzel remek a wifi, de skype pl nem indul el, nem tudom mi baja. (Mellesleg cm7 alatt sem indult el, de az eredeti rootolatlan gyárin anno ment...)
Van valakinek erre valami ötlete?
Mellesleg a gyári rom kiherélve (f@szbúk, swype, guglifaxságok, ...) egész jól működik.Még egy kérdés:
Ha a gyári usb kábel bemondta az unalmast kicserélik garanciaidőn belül? (1,5 éves...) -
Sultanka
tag
Nem tudom, figyelitek-e ezt a facebook csoportot, de már egy ideje egy touchwiz témájú cm7-et igérgetnek.
https://www.facebook.com/pages/Kitkat-Smart-Rom-Kitkat-UI-Dadroid98/203248999851284
-
coyote55
őstag
válasz
tiamat031603
üzenetére
Ez "csinálja" a rootot
Megadja az engedélyt - ha te is engeded - a programoknak, amiknek a működéséhez root hozzáférés kell. -
Wapetya
tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
Számítógépes kapcsolat nélkül le lehet szedni a rootot?
Gyári romra vissza tudok térni,vagy csak a rootot szedjem le? -
Sultanka
tag
Flashboot alatt fastbootot értesz, nem?
Szóval az első hozzászólásból szedj le egy számodra szimpatikus romot. A telefont úgy csatlakoztasd a géphez, hogy egyszerre lenyomod a power és a hangerő le gombokat, majd ha a telefon bekapcsolt, elengeded a power gombot, a hangerő le gombot pedig még tartod kb 10 másodpercig. Zöld droid fehér háttérrel, a telefonod fastboot módban van. Ellenőrizd a drivereket
Most pontosan nem tudom hogy az összesnél így van-e, de elvileg a 0. All-in-one.bat nevű fájlt kell elindítani. Ha az első hozzászólásban van a kiválasztott romhoz leírás, azt azért olvasd el. -
Sultanka
tag
Ha fullos recovery van a telón akkor ott töröjl mindent és fel tudsz rakni egy cyanogenmodot.
Ha a gyári van akkor szerintem szedj le egy romot az első hozzászólásból és az próbáld meg felrakni. Pár sorral feljebb beszéltük hogy kell. Ha csak telepítés közben romlott el valami akkor mennie kell -
volt
csendes tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
nekem írtad a kérdést? amú ne nagyon ismerem a v smart 2 ött de jártas vagyok a droidban. nekem az a bajom hogy a telót ha gépre dugom akkor is flash boot módba lép, és így az one thouch updater 1-%nál megál. ha valaki segítene annak nagyon megköszönném
-
törölt tag
válasz
Wapetya
üzenetére
Ez szerintem "hülyeség". Én is bevittem gariztatni (a gombok hiánya miatt), nem kérték a töltőt, be sem vittem, csak a készüléket, illetve a garipapírt..
Szerk.: Ja, most látom, hogy töltő gondjai vannak?
Próbálj valamit "kitalálni", hogy most másik városban hagytad, nem tudsz visszamenni érte, stb.. -
Wapetya
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül vodafone smart 2 - es telefonhoz töltő (komplett)?
Gariztatáshoz kellene. Csak akkor küldik el a telót gariztatni,ha megvan hozzá az eredeti!
Nem érzékeli,sőt másik töltővel sem jó,ha géppel összekötöm,akkor sem reagál!
Jó lenne a rootot is eltüntetni,de így nem tudom,hogy lehetne!Üdv, Peti
-
volt
csendes tag
valaki segítene? vodafone smart 2 csak a zöld droid jön be a hard reset nem működik
-
Sultanka
tag
válasz
Foghorn
üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2375976
Itt van fönt a Beta2, talán ez a legstabilabb, az első két postot olvasd el mielőtt belekezdesz. (Amúgy ez zip és recovery-ből kell telepíteni)
Lehet, hogy egyszer újra kell indítani, ha először nem jó a wifi; most nem tudom, hogy a gps működik-e, de ha nem, írj! -
Foghorn
csendes tag
törölve
-
Foghorn
csendes tag
ELvileg csinálja a rootolt verzióval. Hát erre kíváncsi leszek!
-
Sultanka
tag
válasz
Foghorn
üzenetére
Szia!
Ha nem .zip, akkor tuti nem kell recovery-ből flash-elni. Tömörítsd ki, és futtasd a 0.all-in-one.bat filet számítógépről, miközben a telefonod fastboot módban van (kikapcs után power + hangerő LE, ha bekapcsold, elengedheted a power gombot, de a hangerő-le gombot tartsad még egy 10 másodpercig, fehér alapon zöld droidot fogsz látni, és a telefon fastboot-ban van), ha nem megy, ellenőrizd a drivereket! -
Foghorn
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, de sokat olvastam már a fórumot.
Mivel korábban már csináltam ilyet, úgy döntöttem, helyre billentem fiam fagyogató, döglődő telefonját.
Bár ne tettem volna, végképp megdöglött...
Most ott tartok, hogy a root menü bejön és egy megfelelő ROM kéne ré, többet le is szedtem. Viszont nem értem, hogy a leszedett RAR-ból hogy lesz a szükséges ZIP állomány? Megpróbáltam kitömöríteni, utána zip-be rakni, megpróbáltam símán átnevezni, de megpróbáltam RAR-ként megetetni a tetűvel, de sehogy nem karmolja be!
Valaki tudna nekem értelmeset mondani? SOS!
Nagyon köszi előre is! -
Sultanka
tag
Sziasztok!
Időnként feldobom a kérdést: kinek van jogosultsága szerkeszteni az első hozzászólást? Szerintem lehet rajta egy-két dolgot frissíteni. -
törölt tag
Nos, ma jött meg a készülék a garanciából!
Jelentem, az összes gombot kicserélték, nagyon patent most a telefon!
Ajánlani tudom, hogy akinek még van rá gari és gomb gondjai vannak, vigye be gariztatni. 1 hét alatt kész volt a teló. -
kanyi51
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Se vele, se nélküle alcatel

-
-
gyu456
tag
Én is váltottam telót
Természetesen maradtam az Androidnál, további minden jót! -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám van/ úgy néz ki volt, hogy elvesztettem a gombjaimat. 1,5 éves a készülék, bementem a vodafone-hoz és leadtam garanciába. Bevették, azt mondta az ügyintéző, hogy általában mindig ezzel a hibával adták le és megcsinálták. Kíváncsian várom a fejleményeket. Mondtam a hölgynek, hogy mivel elveszett a "bekapcsoló gomb", így a készülék használhatatlan. Mondta, teljesen igazam van.
Ha van valamilyen fejlemény, megírom! -
Sultanka
tag
-
embike10
csendes tag
Már úgy éreztem megérett egy váltás, úgyhogy vettem magamnak egy Nokia Lumia 520-at.
Köszönöm a sok segítséget, a gyors válaszokat a fórumtársaknak!
Amúgy egyáltalán még megvan valakinek ez a troll?

-
beach head
senior tag
egyébként nem érdekel valakit egy troll?

-
Sultanka
tag
válasz
beach head
üzenetére
Azt kell sajnos mondanom hogy linkelés nélkül nem igazán lehet rajta helyet csinálni.
A héten raktam fel egy rootolt gyári romot, csak annyit csináltam vele hogy frissítettem az előre telepített programokat és már megtelt. Nem terveztem hogy különösebben babrálnám a telefont már a vizsgák miatt sem de muszáj volt. -
beach head
senior tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
Officesuite, facebook... de én még a gmailt és youtube-ot is leszedtem, és sdre raktam vissza.
-
tiamat031603
csendes tag
válasz
beach head
üzenetére
Lelöktem az utcaképpel együtt, de nem túl sok helyet szabaditott fel.
Mindegy, backupban megvan, ha sd-re rakom már nem is fog sokat többé.Mi foglal még sokat ami nem szükséges elhagyhatatlanul?
Twitter, google+ meg ezek már lementek.

-
beach head
senior tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
Szerintem szedd le nyugodtan, max később visszateszed ha másik navigáció nem jön be... plusz akkor már sd-re is rakhatod, így kevesebb helyet foglal a telefon amúgy is szűk tárolókapacitásából.
-
tiamat031603
csendes tag
válasz
beach head
üzenetére
Ok, köszi. Akkor lehet marad, mert a térképeket szoktam használni. Kár, hogy egybe van ágyazva.

De köszönöm a választ!
-
beach head
senior tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
Google mapset kell eltávolítani, pl root uninstall nevű app-al
-
tiamat031603
csendes tag
válasz
beach head
üzenetére
Rootolt a telefon, csak nem tudom leszedni a navit, nekem nem nagyon kell igo van helyette.
Mivel vagy hogyan tudom leszedni? -
beach head
senior tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
Gyári navigáció? A google maps navigációjára gondolsz? Azt csak rootolással.
-
gyu456
tag
Köszönöm ezt a NAGY SEGÍTSÉGET!!!!

-
tiamat031603
csendes tag
Sziasztok!
A gyári navigációt hogyan tudom eltávolitani?
Rootolt update 3-as rom van fent innen. -
MaxTorque
tag
válasz
beach head
üzenetére
Én a LUX nevű progival próbálkoztam, ott lehet minuszba is húzni a fényerőt, de attól csak lekapcsolt a képernyő, aztán találomra lehetett próbálkozni a csúszkával visszaállítani

-
Sultanka
tag
válasz
beach head
üzenetére
Köszi majd kipróbálom

-
Sultanka
tag
Hogy mit találtam

http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-S-Line-Wave-TPU-Case-Cover-for-Vodafone-Smart-II-2-Free-Shipping-/261430870748?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cde7e82dc
Kell egy ilyen!!!!

-
gyu456
tag
illetve a system és a nandroid.md5 fájlt?
Köszönöm!!!!
-
gyu456
tag
custpack fájlt valaki el tudná küldeni emailen?
-
gyu456
tag
Az miért van ha vissza rakom a gyári érintetetlen ROMOT nincs Wi-Fi, de ha egy másik ROMOT rakok fel amiben nincs magyar nyelv működik a Wi-Fi...
Mi a teendő ilyen esetben?
-
mArZsi
tag
Aki ilyen telefonra pályázna, ne tartsa magába, jelentkezhet nálam.
2 volt eladó, már csak egy van! -
jocó09
csendes tag
A
-
beach head
senior tag
Sziasztok, használ valamelyikőtök sygicet a telefonon?
-
törölt tag
Sziasztok!
Elvesztettem az oldalsó, hangerő szabályozó gombot, illetve a bekapcsoló gombot is.
Honnan lehetne szerezni? -
tiamat031603
csendes tag
válasz
WindyJoe
üzenetére
Köszönöm a segitséget, amint tudom megcsinálom a dolgot. Belgiumban vagyok, itt dolgozom és este van mire hazaérek a hét 6 napján, ezért is van az, hogy néha csak pár nap után irok ide vagy próbálok ki valamit.
Leszedem ezeket innen és hamarosan próbálkozom újra.
Majd jelentkezem, hogy mi lett.
Remélem működni fog a dolog és nem kell itt nyaggatnom titeket ezzel a piti dologgal.
Azt nem tudtam, hogy 2 év gari van a telóra a vodánál, de most már ezt is.

-
WindyJoe
aktív tag
válasz
tiamat031603
üzenetére
2 év gari van rá, ha vodánál vetted...
Én is 12 végén vettem és nemrég vittem vissza hangszóróproblémával...
Working Full Recovery-t tedd föl. Ennek működnie kell.
Ebben elvileg ugyen az a reco van, csak mellé van csomagolva az adb meg egy bat, az egyszerűség végett...Onnan meg már tudsz backupot csinálni. Amit még érdemes lehet az az, hogy pl a MyPhoneExplorer-el csinálsz mentést a névjegyzékedről, leveleidről így ezek már meg lesznek akár mit csinálsz a telóval, ha másik romot teszel föl, oda is áttöltheted, sőt sztem másik telóra is... (:
-
tiamat031603
csendes tag
Szia!
Minden ott kezdődött, hogy rootolni szerettem volna a telefont.
Balga módon nem néztem utána kellően a folyamatnak és driverek telepitése nélkül fogtam hozzá.
Backupot sem készitettem sajnos előtte.
Aztán a leirásnak megfelelően megpróbáltam a dolgot egyik este és hát persze, hogy nem sikerült, de a telefon ettől még másképpen viselkedik azóta. Több mindenben is, de ezt most nem részletezem újra, kicsivel fentebb leirtam már.
Szóval szeretném visszaállitani a telefont az előző, eredeti állapotába, majd rootolni.
De ez még jelenleg nem sikerül.
Valamit vagy én csinálok rosszul vagy végzetes hibát szenvedett a telefon és csak valami drasztikus módon lehet majd visszaállitani az eredeti állapotot.
Szeretem a kis smartot, de kevés a hely a progiknak, pár rendszerprogramot ledobnék némi helyért cserébe.
A telefon már nem garis, 2012-ben vettem augusztus végén.
Te esetleg tudnál nekem segiteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)