Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Anker Soundcore AeroFit 2 – egy jó ötlet
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
1GB ramos telefonnak nem rossz, nem-gamer mindennapi használatra simán jó, a kijelzője kicsit fakó és igénytelen meg a hátlap nagyon vékony műanyag féltem már a sim berakásnál is hogy kettétörik, de teljesítményben ennnyiért korrekt, és gyakorlatilag gyári Android van rajta minimális Voda szeméttel.
-
ttpityu
csendes tag
Ennyi pénzért nem rossz ajánlat, ráadásul új, garancia. Gondolkodom rajta, hogy veszek egyet.
-
janeszgol
félisten
Eredeti neve: alcatel Pop 3 (5) 3G.
Egy dologban jobb, mint a Smart Prime (és a Leon stb), hogy 5.1.1-es Android van rajta. Minden másban elmegy, de használható. -
ttpityu
csendes tag
A héten akciós a Tesco-ban ..

-
AlBundy
aktív tag
válasz
gustavsson
üzenetére
Mi a tapasztalat a készülékről?
-
gustavsson
csendes tag
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a Vodafone Smart Grand okostelóról?
Nem találtam róla tesztet, viszont mivel szinte ingyen volt (hűségnyilatkozat hosszabbítással), megrendeltem. Gondoltam, ha mást nem, jó lesz játszósak.
Azt látom, hogy nem egy izmos darab, a kijelzője is elég gagyi (a fényképezőről nem is beszélve), de alapfunkciókra talán elég lesz.
Tudja valaki, hogy ez milyen gyártmány? Próbáltam ráguglizni, de sehol sem találtam erről infót. Valamiért az Alcatelre (TCT?) tippelnék, mint a Smart Prime-nál, esetleg Huawei?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest