- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
Szerintetek mennyit érhet egy ilyen készülék "használtan". Van egy ilyenem amit csak pár hétig használtam annó most pedig átadnék egy havernak valamilyen pénzen, de nem akarom átcseszni. Mit kérhetek érte szerintetek? Köszi
-
mx/z
csendes tag
-
Richter36
őstag
Sziasztok,
Sikerült már valakinek CWM recovery-t feltenni? A neten elég homályos leírásokat találtam és nem szeretném téglásítani a telót. A root sikerült. -
gubics26
újonc
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy ha beakarom állítani az ébresztőórát, akkor miért írja ki mindig, hogy az óra alkalmazás sajnos leállt? Mi lehet a probléma?
-
zsirafka
újonc
szevasztok! mondjon vki egy jó ötletet, h mit lehet csinálni akkor, amikor az fm rádió kikapcsol a képernyő lekapcsolása után?
-
zsolesz 20
újonc
Sziasztok
Nekem van itthon 3 smart 4 turbom (februárba vásároltam őket) és mindegyik túlmelegszik használat illetve töltés közben (jack bemenetnél). Szaküzletbe anyit mondtak hogy ne használjam sürün...erröl ti mit tudtok?? Amugy imádom a készüléket...gyors,pontos,jó fogású "kis" telo -
wigo70
tag
ha benéztek az akksi alá mit láttok? vodafone 889n, 890n, esetleg 888n?
-
-
Mesi24
újonc
Ezt velem is eljátszatták, de nekem sem jött össze, gyanús, hogy a következő két nap alatt ez a letöltés összejön sajna!!!
-
d_laca
csendes tag
Hello!
Most ott tartanak az Igo-val, hogy probaljam frissiteni a Play Aruhazat, vagy ha a legujabb van fennt toriljem a feissitest, es probaljam ugy telepiteni. Semmi valtozas, "nem kompatibilis" tovabbra sem. -
Mesi24
újonc
Sziasztok!
A hétvégén vásároltam egy új Vodafone Smart 4 Turbo készüléket, amire
le szerettem volna tölteni a még érvényben lévő (2015.04.29-ig)
ingyenes szülinapp igo navigációt, azonban ezt nem tudta végrehajtani,
mivel azt írta ki a rendszer, hogy a készülékem nem kompatibilis,
viszont a készülékem paraméterei mindennek megfelelnek a leírás
szerint!
Az igo szülinapp csapata nekem sem tudott segíteni, nekem is azt írták, hogy vizsgáljam meg , hogy eredeti -e az operációs rendszerem, de mivel egy új készülékről beszélünk írtam, hogy nem ez lehet a gond, azonban ők ezzel már nem tudtak mit kezdeni! Ha lehetséges küldje már át nekem is valaki ezt a DevInfoAndroid.apk fájt, amivel elvileg meg tudnám oldani a letöltést.Köszi a segítséget!
-
replay160
csendes tag
Sziasztok!
Történt az a kis baki hogy egy sikeres ejtésnek köszönhetően az LCD kijelző szanaszét törött, a digitizer viszont ép. Szétszedtem a telefont, hogy elvigyem a kijelzőt mintának (bevittem összerakva is de semmit nem tudtak csinálni nem találtak semmi anyagot. A kérdésem az, hogy nem tudtok-e hozzá való LCD kijelzőt vagy hasonlót ami jó hozzá?
Illetve mikor szétszedtem nem figyeltem és a digitizeren lévő fólia közé nyúltam így a szélei rondák (mint mikor a képernyővédő fóliát lehúzod). Ezt esetleg hőlégfúvóval vagy valamivel lehetne javítni? Vagy azt is keresnem kell?Előre is köszönöm a válaszokat
-
d_laca
csendes tag
Üdv!
Nekem sem megy az IGO!
Én visszaküldtem az infot az NNG-nek, azt a választ kaptam, hogy: " Ahhoz, hogy le tudd tölteni a szülinapi alkalmazásunkat, kérjük, győződj meg róla, hogy eredeti gyári operációs rendszer fut a telefonodon."
Már az eredeti levélben megírtam, hogy GYÁRI 4.4.2 root nélkül.
Tehát fogalmuk sincs, mi a bibi -
lance73
csendes tag
Ezt a választ kaptam az NNG-től:
Kedves Norbert,
köszönjük érdeklődésedet az új iGO Navigation® SzülinApp iránt.
A következő készülékekre töltheted le az alkalmazást:
7”-nál kisebb képernyő-átmérőjű Androidos készülékekre
Android 4.0-tól kezdődő operációs rendszerrel ellátott készülékekre
A szülinapi akciónk keretében az iGO Navigation® SzülinApp csupán iOS és Android operációs rendszerrel futó készülékekre érhető el, Windows Mobile és más platformokra nem.Az applikáció csak eredeti telefonos operációs rendszerekre érhető el biztosan, a módosított operációs rendszereken előfordulhat, hogy nem indul el vagy le sem tölthető az app (az Áruház nem kompatibilisnek mutatja).
Ha minden fenti feltételnek megfelel az eszközöd, de mégsem tudod letölteni vagy nem indul el, a következőket tedd:
töltsd le a csatolmányban található DevInfoAndroid.apk fájlt
másold fel a telefonodra (mindegy, hová)
kattints rá és telepítsd fel*
a létrejött DevInfo alkalmazást indítsd el, várj egy kicsit, majd állítsd le
az SD-kártyád vagy a telefon belső memóriájának gyökérkönyvtárában létrejön egy devinfo.txt fájl
ezt a fájlt küldd el nekünk válaszként erre a levélre
Ebben a fájlban a DevInfo alkalmazás összegyűjti a készülékeddel kapcsolatos adatokat (te is megnézheted, hogy miket); ha ezt elküldöd nekünk, megnézzük, hogy miért lehet, hogy a Play Áruház azt gondolja, hogy nem kompatibilis az eszköz.*Előfordulhat, hogy a telefonod nem engedi rögtön telepíteni az alkalmazást. Ilyenkor az eszköz Beállítások - Biztonság - Ismeretlen források menüpontjában tudod ezt módosítani.
Ha van még kérdésed, válaszolj erre az emailre és nemsokára válaszolunk!Szép tavaszt és jó navigálást kívánunk,
az iGO Navigation SzülinApp csapata
-
Revesz
aktív tag
Hello
Haveromnak lett egy ilyen Vodafone n890 és a most ingyen letölthető IGO-t nem lehet rá feltenni? Esetleg van valami ötletetek?
-
wigo70
tag
családban van 2 ilyen,egyiken sem működik a vaku. valami megoldás rá?
-
kerekfej
őstag
Mennyiért van most ez a mobil?
-
paye
tag
Ma reggel a Update kiírta hogy lehet frissiteni Lollipop-ra?
Valaki próbálta már ezt a frissítéses dolgokat Vodafone Smart 4 Turbo telefonon?
Elég kezdő vagyok még Androidban... -
Debilon
addikt
üdv!
jelenleg milyen gondok vannak még a telóval (ha vannak)?
gondolkodom, hogy az Alcatel 992D-met egy ilyenre cserélném leigazából telefon/SMS/ ritkán navigációra lenne használva, semmi extra nagy igényem nincsen (pl. nem fotózok vele, csak ritkán mikor valamit le kell kapni, a jelenlegi teló is bőven megfelel ilyesmire)
a kamerája AF-es?
-
atthany
aktív tag
válasz
laca7909af #108 üzenetére
piros: merülés
zöld: üzenet
kék nem tudom, hogy van-e rajta.
fotó és videó ritka szar, nem is használom!
viszont megbízhatóságban a teló nagyon jó, fél év után ha kétszer fagyott le, játékok jól futnak rajta, akksi sztem jó, összeszerelési minőség hibátlan, kijelző közepes! -
laca7909af
tag
értesítő led milyen eseményeket jelez és milyen színekkel ?
előlapi üveg gorilla vagy dragon ? vagy másfajta karcálló ?
frissítés után sokat javult a kamera (fotó és videó) minősége ?
valaki írna a telefonról pro-t és kontrát ?
köszi !! -
behajto1
újonc
Sziasztok,még új vagyok,tanácsot szeretnék kérni.Vodafon smart minim van,hogy lehet a tel.memóriárol az sd kártyára adatokat másolni.Válaszokat előre is köszönöm.
-
replay160
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a családban van egy ilyen telefon, és enyhén szólva mocskosul összetört a kijelző része. Ez alatt azt értem, hogy az üveg része sértetlen (ezáltal gondolom az érintő része is) csak maga az LCD kijelző tört össze rendesen. Külső szervízben nem találnak hozzá kijelzőt, a vodafone meg 4375Ft-ért csináltatja csak a hibakeresést (nagyon nehéz rájönni...) és ha nem fogadom el az ő szervízük árajánlatát ebből csak 1350Ft-ot hajlandóak visszaadni. Tehát egyből 3000 bukta lenne.
Nem tud valaki kijelzőt ajánlani hozzá vagy valakit aki tud hozzá szerezni?
Előre is köszönöm!
-
cserkeszölö
újonc
sziasztok smart4 turbo csengőhangját egy órája próbálom beállítani és neeeem sikerül nálam: hang-csengőhang-internal storage alatta /storage/external_sd kérlek segítsetek
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretnem kérni abban, hogy olvasom gyakran el dobálja hívás közben a vonalat.
Ez mennyire gyakori probléma? Pl 10ből 5 keszuleknel jelentkezik?
Igy nem merem megvenni mert nincs kedvem utána rohangálni vele szervizbe es bosszankodni miatta.
Ekozott es az Lg L70nfc között gondolkodom.Elore is koszonom a valaszaitokat!
-
Zseral
újonc
A gyári zenelejátszót nem találom benne. tudnátok segíteni?
-
moxi
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért van az, hogy számítógépen a belső tárhelyet látom, a micro sd kártyámat viszont nem látom. Az elején még nem volt vele gond.
Köszi az ötleteket előre is. -
Sweety
újonc
Szia. Hát a történetünk lényege hogy vissza vittük a készüléket. Kaptunk is egy újat. De változás nem történt. Kicserélték a sim kártyát is,hátha az a gond...mondták hogy várjunk pár órát majd megjavul....sajna nem így történt. Másnap vissza és ismét készülék csere. Tehát a harmadik készülék és a második micro sim kártya után azt kell hogy mondjam hogy végre jól működik...nincs vele semmi gáz...de nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Remélem most már mindkettőnknél minden oké lesz.
-
alpy79
csendes tag
Karácsony óta nekem is ilyen készülékem van, de nem találkoztam ezzel a problémával. Viszont volt már olyan, hogy sötét volt a kijelző és semmire sem reagált a készülék. Kivettem az aksit, majd vissza és bekapcs után minden rendben. Egy dolgot viszont szeretnék kérdezni. Kipakolok a képernyőre különböző appokat, majd kikapcs, bekapcs után nem mindegyik marad ott. Hogyan kellene ezt szinkronizálni, hogy amit kiraktam az ott is maradjon újraindítás után is?
-
umberto21
csendes tag
Sziasztok!
Csak a telefonnal szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Azt hiszem ezzel a telefonnal eljutott odáig az okos telefonok fejlődése, hogy már lassan kávét is főz nekünk az android, de az alap funkciót amiért létrejött azt már nem tudja teljesíteni
Tegnap kaptunk kézhez 4 darab vadi új telefont, vadi új sim kártyákkal. Szépen hasít rajta minden ahogy egy ilyen kategóriás telefontól el lehet várni, de telefonálni egyikkel se sikerült 30 másodbercnél többet egyhuzamban. A térerő mindegyiken ugrál, és a hívás megszakad.
Az egyik telefonnal egy mobil torony közvetlen közeléből sikerült másfél perces hívást is lebonyolítani
Ezen egyébként én már tényleg csak kacagni tudok. Nem nagyon értem hogyan lehet egy ilyen ipari hulladékot forgalomba hozni. Egy telefon elsődleges feladata, hogy telefonálni lehessen rajta, utána jöhet a többi szolgáltatás. Erről azt hiszem ennél a telefonnál teljesen megfeledkeztek.
Szóval ha valaki ilyen telefont szeretne venni, elöszőr szerezzen be magának egy hordozható mobil tornyot.Üdv
-
garame
csendes tag
válasz
szkeleton8 #90 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, de nem hinném sajna. :/
A hívás megszakadást hogy orvosoltál? Reset vagy alkatrészcsere?
-
szkeleton8
újonc
Azt nem tudjátok, hogy lesz-e esetleg Lollipop frissítés a telóra? (azóta amióta megcsinálták nálam se szakadt meg a hívás)
-
mx/z
csendes tag
Megnéztem alaposabban de ez inkább egy pénzlehúzós trükknek tűnik.
-
mx/z
csendes tag
-
garame
csendes tag
Szia!
Szerintem minél előbb vidd vissza, aztán meglátod mit kezdenek vele.Én decemberben vásároltam a készüléket, ugyanez a gond nálam is előjött, de csak most január végén tudtam elvinni az üzletbe (szükségem volt az okostelefon "előnyeire").
A LÉNYEG: Elvittem az üzletbe a telót (pont egy hete), mondtam hogy mi a panasz. Mondta a csávó, hogy megpróbál valamit, ha nem jó, akkor vigyem vissza másnap. Mondta, hogy visszaállította a rendszert, rákérdeztem, hogy "gyári beállításokra visszaállítás"? Azt mondta nem, hanem hard resetet nyomott.
Azóta pedig nem szakadt meg még hívás, remélem nem azért mert mákom volt idáig.Vidd vissza, aztán meglátod mit mondanak. Mondhatod, hogy másnál is előjött ez a gond. De nekem ez a hard reset megoldotta a problémát (idáig úgy látszik).
Ezenkívül más problémám nem volt a telefonnal, szerintem jó kis teló.
-
Sweety
újonc
Sziasztok,
A csengőhang probléma megoldódott ... cserélték a telefont és ezzel már minden ok.
De most előjött egy újabb gond.
Folyamatosan megszakad a hívás.Ha ő hív bárkit akkor max 8 mp-ig él a vonal ha más hívja akkor néha néha sikeresen tud beszélgetést folyatatni... de sokszor azt jelzi miután felveszi hogy a hívott szám nem
kapcsolható.Nektek is hasonló volt a gond?Ismét 72 órán belül vagyunk tehát még cserélik újra ha gond lesz vele...megint vigyük vissza vagy van valami megoldás?
Kösziii -
garame
csendes tag
-
moxi
csendes tag
Helló!
Valakinek sikerült már rootolni a telefont, ha igen akkor milyen módszerrel. -
garame
csendes tag
Szia!
Nem vagyok annyira jártas benne, de ha a vinyónak van külső áramforrása, akkor úgy működhet. Bár tabletnél már jártam úgy, hogy a 8 gigás pendrive-ot felismerte, a 16-os vagy 32 gigásat nem.
Hardverileg nem tudok nyilatkozni:vagy támogatja a készülék az otg-t vagy nem. Rootolással elvileg megoldható, de az garanciavesztéssel jár némely esetekben (ehhez nem értek).Egyszer azt a tanácsot kaptam, ha a készülék nem támogatja az otg-t, akkor szerezzek be egy Y-usb kábelt meg egy otg kábelt: otg microja menjen a telóba, fogadójába az Y-kábel, amelynek egyik ágába a periféria, a másik ágába az áramforrás megy.
De hangsúlyoznám, hogy Y kábel hiányában nem próbáltam még ki.
Amennyiben rosszat írtam, kérlek javítsatok ki. -
Gvara
tag
USB-OTG témában jártasabbakat kérdezek, hogy milyen feltételei vannak ennek az adatátvitelnek?
Micro-usb csatis pendrive dobozán írják, hogy feltétel az android 4.x. oprendszer. Smart4-nél ez adott.
De mik a hardveres feltételek? Ha egy külső áramforrással rendelkező usb-kütyüt (pl usb-vinyó) csatolnánk a telóhoz, azt nem használhatnánk usb-otg funkcióban? -
Sweety
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Apósomnak vásároltunk egy ilyen telót egy pár napja. Egy olyan problémába futottunk bele, hogy ha hívják akkor a telefon egyszer röviden csörög aztán csak rezeg. Hogy tudjuk beállítani hogy amíg nem veszi fel folyamatosan csörögjön is? Köszönöm előre is.
-
garame
csendes tag
Valaki használ hozzá szilikon tokot? Nem kopik a hátlap tőle?
-
poti1
újonc
Probléma megoldódott. Launcher cserével.
-
poti1
újonc
Sziasztok! Én ma vettem egy smart 4 turbo telót,de nem tudok widgeteket kirakni a képernyőkre. Vagyis csak úgy hogy a widget indító ikonját sikerül kitenni. Valaki tudna segíteni abban hogy magát az élő widgetet hogyan lehet kirakni?(pl:névnapnál az aktuális névnap jelenjen meg ne az alkalmazás ikonja) KitKat 4.4.4
-
garame
csendes tag
válasz
szkeleton8 #71 üzenetére
Szia!
Mit mondtak neked? Mi lett végül a telóval? -
occam
tag
Hm, ha próbáltad Aimp-al is - lehet, hogy mással sincs gond, ahogy fentebb is írtam: a play zene használata közben tatlálkoztam ezzel az idegesítő kattogással, Aimp már vagy 2-3 órája játssza a lemezeket a legkisebb akadás nélkül - mp3, flac...Kíváncsi vagyok, hogy Nálad ez beválik-e vagy tényleg sd problémád van...Na persze, ha már próbáltad akkor...
-
kuinagi
újonc
A zenelejátszással nekem is van gondom.
bár én az SD-r tippeltem, mert elég régi. ha valaki tud erről az akadozásról valamit plz írja le.
-
garame
csendes tag
Sziasztok!
Aki rendelkezik ilyen telóval. Nektek nem szokott megszakadni a hívás olykor? Térerő nem szokott ugrálni?
Van valami javaslatotok? -
occam
tag
válasz
madagaszkar #55 üzenetére
Nos, usb csatlakozáson keresztül is simán meg kell hogy találja...Az intézőben megjelenik, mint 890N, vagy az éppen aktuális verzió nevén, a többi a szokásos...Eltávolításhoz pedig csak simán ki kell húzni a kábelt, legalábbis más megoldást nem találtam.
Win 7, 8.1, 10 alatt így működik.
-
madagaszkar
tag
válasz
Széll lászló #54 üzenetére
Nem is fogod megtalálni usb csatlakozáson keresztül. Próbáld meg letölteni a korábbi 41 sz. hozzászólásomban található programot. Feltelepíted a számítógépre, majd a play áruházból a telefonra a mobilverzióját és wifin keresztül felismeri a telefonod. Én egyébként már meg is szabadultam tőle, nem tudtam megszeretni. Főleg telefonálásra és elég sokszor fényképezésre használom, utóbbiban pedig makrót kivéve nagyon szarul teljesít. Elcseréltem családon belül egy Vodafone smart 3-ra, aminek a kamerája fényévekkel jobb hiába régebbi készülék. [link]
Smart 3 teszt:
Akinek internetezésre, játékra, bogarak fényképezésére kell annak tökéletes.
-
Széll lászló
újonc
tegnap vettem egy telefont én is beraktam a memóriakártyát de nem találom a tellon ,és még hogy lehet a számító géphez csatlakoztatni kábelen .
-
törölt tag
válasz
#22743424 #27 üzenetére
Javítanom kell magam ! Lehet flash támogatás ugyanis a Dolphin Browser for Android támogatja a flash tartalmak lejátszását még Android 5.0 is.Forrás Elég ha megnyitsz egy olyan oldalt és böngésző felajánlja a flash player telepítésének lehetőségét !Természetesen ezt a lehetőséget előbb engedélyezni kell a böngészőben.Beállítások/webtartalomnál
-
törölt tag
A kamera milyen felbontásban tud videózni?
-
atkaHC
csendes tag
Hello!
Másnak nincs problémája zene lejátszásával? Tesóm pár napja vette a telefont és valamiért ha zenét akar lejátszani, akkor időnként megakad egy rövidke pillanatra, pedig a telefon ezen kívül teljesen szépen fut meg minden. Pedig netes rádiót, youtube-ot akadás nélkül játszik, csak ha zenelejátszóval próbálkozik, akkor szokta ezt csinálni. Próbáltunk nézni más lejátszót, Shuttle Music Player, de ugyanazt csinálja.
Pedig annyira sok minden más nem megy a telóján, EZ Weather meg CM Security volt talán, amik közben futottak, próbáltam a saját Xperia J-mre ezeket feltelepíteni és megnézni hátha nálam is lesz valami gond, de még azon a telón se volt ilyen probléma pedig jóval gyengébb hardver.Mondjuk ha hazajön lehet kipróbálok egy resetet vagy megnézem az én telómban a memória kártyát, hátha csak az haldoklik, bár nem tudom.
-
kuinagi
újonc
Köszi mar sikerült!
-
garame
csendes tag
Tegnap én is vettem egy ilyen masinát!
Szerintem tökéletes, ennyi pénzért főleg! Gyors, nem akad, komolyabb gondot még nem tapasztaltam vele. És igen, OTG sajnos nem megy rajt. -
kuinagi
újonc
Sziasztok!valaki tudja hogy lehet csengést beállitani? tegnap vettem a telefont és bolondulok meg a gyári hangjaitól. Köszönöm elöre is!
-
garame
csendes tag
válasz
madagaszkar #41 üzenetére
Köszi!
OTG-t nem tudod, megy rajta? -
madagaszkar
tag
Üdv!
Felteszek egy néhány képet a telefon hardverével kapcsolatban és egy néhány közeli képet, amit a telefonnal vaku használata mellett készítettem. Hosszas keresgélés után találtam egy fájlkezelő szoftvert, ( Wondershare MobileGo for Android ) ami nagyszerűen felismerte a telefont Vodafone 890N-ként. A többi pl. "myphoneexplorer" használhatatlan volt. A letöltési linkje ha valakit érdekel:
[link]
A telefonra fel kell telepíteni a mobilos változatát és wifi kapcsolaton keresztül használható is.
Telefonkönyvet lehet szerkeszteni, fájlokat másolni, apk fájlokat telepíteni stb.
A képek amelyeket ígértem:Kültéri képeket majd később töltök fel, most borús, esős az idő.
-
garame
csendes tag
válasz
madagaszkar #39 üzenetére
Szia!
És abban valóban snapdragon 410-es van? Esetleg 1-2 képet tennél fel, hogy milyet csinál? (vakusat is) -
madagaszkar
tag
Üdv! 2014.12.15. óta lettem én is boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek. Egyenlőre ismerkedem vele.
A doboz oldalán fel van tüntetve a típusa, az enyém fekete és 890N. -
garame
csendes tag
Sziasztok!
Az hol látható, hogy a készülék 889n vagy 890n-es? Dobozán látható? Akkor a 890n-es rendelkezik jobb harverrel? OTG-ről van azóta valami hír, hogy rendelkezik-e vele?
-
kikinda2
tag
Ennek tényleg olyan vacak a kijelzője mint azt a tesztekben írják?
-
atthany
aktív tag
Kaptam valami frissítést, de nem tudom mire vonatkozik
-
atthany
aktív tag
válasz
madagaszkar #31 üzenetére
az hogy lehet, hogy nekem 20000 körül lett a benchmark itt meg 15000?
-
madagaszkar
tag
Üdv!
A készülékről tesztet nem tud véletlenül valaki?
Most készülök vásárolni egy ilyen készüléket és jó lenne valami támpont. -
atthany
aktív tag
Jó lenne róla egy összefoglaló TESZT, most látom, hogy lement az ára 25 ezerre, sztem ebben az árkategóriában bestbuy teló!
-
rtmhun
újonc
válasz
janopali1212 #19 üzenetére
Kizárt, hogy ilyen szar képet csináljon messzire 5megapixelben autofókusszal...
kijelzőt megtapintottad a fókuszhoz fotózás előtt?
nemár.
hétfőn vennék hármat.. -
mayafree
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy USB OTG funkciót támogat-e?
Próbálta valaki pendrive-ot csatlakoztatni OTG kábellel?
Működik?Mennyi a SZABAD tárhely a 4GB-ból?
Köszi!
Üdv.
-
alpy79
csendes tag
Sziasztok!
Ez a telefon hogy áll a flash tartalmakhoz?
Erősen gondolkodom egy ilyen masinán. Ez lenne az első okostelom. -
atthany
aktív tag
válasz
janopali1212 #20 üzenetére
igen, elég gyatra a kamerája, közeli és makróképekre jó csak...
Nálad a szabad RAM mennyi szokott lenni? -
atthany
aktív tag
válasz
janopali1212 #15 üzenetére
A teló fekete, a kamera nálam jobb mint ami volt (Huawei G300), csatolj képet!
-
atthany
aktív tag
válasz
janopali1212 #11 üzenetére
még egy dolog:
honnan fogunk venni TOK-ot meg FÓLIÁt kifejezetten erre a telóra? -
atthany
aktív tag
válasz
janopali1212 #11 üzenetére
Szia, én két napja vettem, nekem a 890N van, akkor ez a jobb ugye?
Te használod a zenelejátszót/rádiót?
ugyanis régi telefonomat tudtam headset-ről irányítani, most nem megy, csak a ki-bekapcsolás, nincs vmi ötleted erre?
antutu: 20439 -
janopali1212
csendes tag
Sziasztok tegnap vettem egyet a vodánál ,csak érdekesség képen mondom hogy ebből is kettő típus van van a 889n és a 890n ránézésre egyforma mind a kettő csak a hardver más Qualcomm Snapdragon 400 adreno 305 ez van az 889n-ben a Qualcomm Snapdragon 410 adreno306 az a másikban szerencse hogy először a ürge először egy fehéret hozott ki megnyomkodtam de nem tetszett a színe mire én kérdem hogy fekete van ? azt mondta hogy igen pont tegnap kaptak új szállítmányt kihozott egy feketét nyomkodás stb. egyből észrevettem hogy ezen már 4.4.4 kitkat van míg a másikon 4.4.2 volt akkor nézem hogy gyártó ugyanaz csak a típus más a lényeg hogy kb. 10 százalékkal erőseb és még van benne tartalék úgy néztem hogy ace 4 hardvere is ilyen .Amúgy rohadt gyors stabil nincs akadály játék stb minden, nekem volt mtk csipszetes qvad procis telom 1gb rammal de azokat megeszi reggelire antutu 20869 pontot adott rá, vannak gyengéi PL:kamera (szar), vaku (jó erős),kijelző (magába szép de ne tegyetek mellé ips kijelzős telot mert akkor biztos okádtok betekintési szög oldalt és alul elmegy de fentről rossz)jó háttérrel lehet trükközni,gps (igo még 5mp sincs elsőre alig hittem el menet közben is kitűnő nekem ez fontos) végeredmény az újabbat vegyétek nézzétek meg mit vesztek és csak ajánlani tudom mert tényleg jó telefon akinek ez a hardver nem elég az már fanatikus és lehet hogy nem telot kéne venni.
-
atthany
aktív tag
a YULONG gyártja, mennyire megbízható ez a márka?
-
törölt tag
Vodafone Smart 4 Turbo NFC
Hamarosan!
Ez áll a voda honlapján
-
törölt tag
Egyre több hír szól arról, hogy a voda az év végén kezdi el bevezetni a 4G szolgáltatást, jelenleg is folynak a munkálatok az adótornyokon. Valószínűleg akkor fog például ez a telefon is megjelenni a hazai piacon. Egy kis érdekesség [Vodafone Smart 4 Turbo im Unboxing und Hands On [4K Deutsch]] Aki jobban megfigyeli ezt a videót az láthatja, hogy a készülék Magyar nyelvű !
-
törölt tag
Sajnos az IPS kijelzővel ellátott Voda készülékek valahogy kimaradnak az itthoni forgalmazásból. Lassan lépnie kellene a 4G terén is mert alaposan le van maradva.Függetlenítve azért majd jól jön valakinek ez a funkció is.Reméljük majd jó lesz az itthoni árazása bár sztem a c7 jellenleg viszi a prímet mindenben ami az ár/érték arányt illeti, bár az is igaz, hogy arra, valószínűleg soha nem jön kiskati frissítés.
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam már van itthon egy.
El kéne felejteni a TN panelt, akkor nem lenne gond. Viszont kérdés, hogy itthon mennyire nagy melléfogás rajta hagyni a 4G feliratot, mikor a Vodafone-nak nincs ilyen szolgáltatása egyelőre... -
törölt tag
Dimensions:134.5x67.5x10.4 mm
Weight:155 g
Colors: Black, white
Screen: 4.5” FWVGA capacitive touch
Camera: 5MP + front camera
Platform (OS): Android™ 4.4 KitKat®
Chipset: 1.2 GHz Quad-Core, Qualcomm MSM8926
Memory:4GB ROM + 1GB RAM, microSD slot (up to 32GB)
Battery capacity: 1880 mAh
Networks: GSM/EDGE/3G/HSPA+/LTE-CAT4
Features: WiFi b/g/n, BT 4.0, GPS, NFC
Box content
harger, USB cable, headset, Quick Start Guide (QSG), NFC QSG with 2 NFC tags
Hamarosan itthon is megjelenik ez a telefon, már csak abból gondolom, hogy letölthető hozzá a Magyar nyelvű kézikönyv:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest