Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shev7
veterán
válasz
szutyok897
üzenetére
jo hogy szoltal, ez egy masik jatek. Mar kuldom is

-
shev7
veterán
válasz
szutyok897
üzenetére
persze
Nemtom lehet-e ketszer regisztralni ugyanazzal a telefonszammal 
-
shev7
veterán
válasz
szutyok897
üzenetére
A diakflottarol irtak, hogy nem maradhat meg a szam.
Mellesleg mar par hete jelentkeztem a jatekra, es nem jott ajanlat a Vodafonetol
-
shev7
veterán
válasz
szutyok897
üzenetére
Az en nevemen van baratnom elofizetese

-
shev7
veterán
válasz
szutyok897
üzenetére
Koszi az infot. Eleg jonak tunik ez a csomag. Baratnommel is kitoltetem, aztan ha o is valt, akkor mehet az ingyenduma

-
shev7
veterán
En is megkaptam azt a linket, ki is toltottem. Kb mennyi ido utan jon a csoadas ajanlat?

Egyebkent en is az emlitett kondiciokrol tudok, plusz havi 360 ft-ert ingyenes beszelgetes max ot elofizetes kozott. (A havidij elofizetesenkent ertendo) -
shev7
veterán
Tegnap kaptam a műegyxetemtől hallgatói jogviszonyigazolást. És rajta volt a kezdés és a várható befejezés éve. Visszamegyek, hogy adjanak egy olyat amin nincs rajta

Szerk: Megneztem pat hallgatoi jogviszonyigazolast a neten (konkretan az ELTE, meg a SZIE) ki lehet tolteni, hogy a dekanihivatlaban mar csak le kelljen pecsetelni, es mindegyiken szerepel a kezdes eve, es a varhato befejezes.
Nem ez a lenyeg
Miert csak golyaknak jar. Ha valaki nem golya igenyelte mar szolhatna, hogyan csinalta 
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
Sztem a hallgatói jogviszonyigazolásnak van egy elfogadott formátuma (ertsd: milyen adatokat kell tartalmaznia) en ugy tudom, hogy a kezdes datumanak es a befejezes varhato idejenek szerepelnie kell rajta. (Ettol fuggetlenul elkepzelheto, hogy a tieteken nincs, ami azert furcsa, mert pl a honvedseg is ezen datumok alapjan adott halasztast a bevonulasra - tudom, hogy nincs mar ilyen
-)
Hogy diakigazolvannyal hogy igazolod, hogy golya vag azt nemtudom. Igazandibol nem ertem, hogy miert csak golyaknak jar. -
shev7
veterán
És valaki egy koapcsolattarto nevet/telefonszámot/emailt tudna küldeni? (BME-s vagyok ha ez számít valamit) AZ vicc, hogy az ügyfélszolga csak egy nevet mondott...
-
shev7
veterán
Felhivtam az ugyfelszolgat, es hat ez egy vicc. Azt mondta, hogy latja, hogy letezik ez az elofizetes, de nem publikus az informacio, es bovebb felvilagositast csak akkor tud adni, ha en a flotta tagja vagyok mar
Kerdeztem, hogy mi kell ahhoz, hogy a tagja lehessek, erre azt mondta, hogy ez sem publikus informacio, de mondott egy nevet, hogy o a kapcsolattarto.
A kapcsolattarto telefonszama nem publikus. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
biztos utalnak minket. Pedig mar ket jatekon is jatszottam. Szoljatok ha van ujabb jatek.
Kerdeztem, hogy mi kell ahhoz, hogy a tagja lehessek, erre azt mondta, hogy ez sem publikus informacio, de mondott egy nevet, hogy o a kapcsolattarto.