- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Leszedtem a Dell image fájlt. Ezzel is ugyanaz a helyzet a monitor oldalon. IPMI...nem oké. Persze futtattam az engedélyezést meg vártam, volt restart is. Újra engedélyeztem a szolgáltatást. Változás nincs sajnos...
Szóval úgy tűnik egyszerűen nincs megfelelő support a dell részéről erre a hardverre. A nagy kérdés, ezek után már csak az, hogy származik-e ebből valami hátrányom? (Azon felül, hogy nem látom a hőmérsékleti adatokat.)
Van értelme így a dell image-el továbbmenni vagy maradjak a eredeti vmware-nél?Annyi jó volt a történetben, hogy csináltam egy backupot a configról, és utána sikerült visszatöltenem. Viszont visszatöltéskor elszállt párszor hibaüzenettel. Elsőre nem értettem mi a gondja, de aztán kiderült, hogy a fájlnévben nem szereti a kötőjelet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest