- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Grat!

Én is éppen tegnap nézegettem a lehetőségeket, mert novemberig lépnem kell. 2 éve csináltam egy vcp 5.5 deltát (online verziót), akkor hozták be ugye a 2 éves elévülést, és nem voltak még kint a 6-os vizsgák, tehát csak a recertificate policy miatt voltam rákényszerülve. Ez alapján jó lenne nekem is most a 2V0-621D ha csak megújítani akarok, illetve 6-osra upgradelni, ugye?
B terv hogy VCAP irányba megyek, de arra még alszok párat, túl sok a zavaró tényező a felkészülésben (nyaralás, meg egyéb hülyeségek
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest