- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Üdv!
Totál fogalmatlan volnék, még azt se tudom mi a különbség a VMware Workstation Pro és Player között. Egy-egy dologra rákerestem a topikban és bíztató dolgokat találtam.
Jönnék rontani kicsit a levegőt.
Nem tudom ez lehetséges-e, de egyelőre még sötétben tapogatózok.
Mivel elég drága manapság a PC és legalább két felhasználó volna a családban, ezért ha új gépet úgy építenék, akkor abból vmi közös használatú dolog lenne. Na de ezt vmi házi szerver alapon képzeltem el, amin nem csak apróbb szerver feladatok lennének, mint egy NAS-on, hanem teljes értékű PC-ként szeretném használni távoli asztali eléréssel (helyi hálón), egyszerre több felhasználóval, akik közül legalább egy játszana is.
Néztem Youtube-on manapság már nem probléma komoly játékokat is futtatni VM alatt, szóval ez lenne az egyik feladat.
Az itteni 2013-as kommentek közt sutszi pedzegette, hogy egyszerre akár több VM is osztozhat a VGA-n, vagyis konkrétan több játék is futhat szimultán, persze ha van elég kraft a gépben. Viszont ha jól értem akkor a VM úgy fut a host-on, mint bármilyen másik program: ablakban.
Hogy tudnám megoldani, hogy hálózati gépen ("vékony kliens") legyen használható a VM? Úgy, mintha helyi gépen futna a Win, vagyis beviteli eszközök, audio, perifériák és a teljes interfész a vékony kliensen vannak?Gyakorlatilag egy DIY Geforce Now megvalósítása volna a cél más egyebek között.
Ebben van vkinek tapasztalata?
Szerk:
Itt miért ingyenes a Player és itt miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest