Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
erre: 1.0.4. verzióval konkrétan mi nem stimmel? a hsz-ed után letöltöttem a Server Console (véletlenül) 1.0.4-et, öt OS-t raktam fel eddig tesztelési környezetnek (Fedora 7, NT 4.0 Workstation, Win98SE, W2K és 32 bites XP), mire (ne) számítsak?
erre: I/O limitált? Egyszerre még nem próbáltam őket, de - egyesével indítva - eddig (2-3 napja) nem találkoztam limittel*. Defrag gyorsabb (mindegyik Windows-nál, a lemezkezelés néha RAM-disket juttat eszembe), XP és 98 alatt is hozta a (NAT-)internet a 900 KB/s körüli letöltési sebességet 8 mbit-es előfizetésen (frissítések, avagy 100 MB-os .NET SDK). Karakteres (DOS alapú, telepítés) felület megfogja a vmware-t (és a W98SE grafikus telepítési felület is; ez alatt szinte használhatatlanul akad az egér), de Tools-szal grafikuson 1400x1050-ben is kellemes mind (video full screen-ben term. nem folyamatos, kipróbáltam
). Mire számítsak?
Nem tudom, ez mennyiben a XP x64, mint host OS vagy a Pacifica érdeme (az alaprendszeré biztosan nem, mert az Opteron-ok 1890 Mhz-es órajele bármely asztali X2-jénél - a 3600+-okénál is - alacsonyabb).A varázslóban az OS-kiválasztás mennyit számít? Fedora-hoz 'Other Linux above 2.6.x'-t választottam (Red Hat-et kellett volna)?
*XP telepítés grafikus felülete 13 perc alatt ment le, kb. ennyi volt a dual K7 (2400 MHz) rendszeremmel, bár bonyolultabb hardware-környezetben. Használatban »érzésre« a munkahelyemen lévő Northwood Celeron 2.4 GHz + 256 MB Single Channel DDR lassabb XP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest