- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
[w]
őstag
-
Bandit21
addikt
Mivel senki nem válaszolt, zárható vagy törölhető vagy bármi! :(((
-
Bandit21
addikt
Jóreggelt mindenkinek, látom vagy 10-en már belenéztek a topicba, ha lehet minden második ember írjon is vmit jó? Köszi!
-
Bandit21
addikt
Sziasztok remélen nincs gáz de azért szeretnék 1 pár véleményt hallani. Farr Cry oztam vagy 1 órát, majd reinstall a FSB visszaállítása végett, utána Win bejön föllépek ICQ-ra h megnézzem ki van ott, senki, kilépek és lefagy. Vagyis tetű lassan lép ki. Eztán megnézem a speedfan-t hát vmi miatt 58 fokos a CPU ic7 ide vagy oda vmi dolgozik... hoppá rendszermonitor, a vsmon.exe bizony 50-60%on megy. Bezárni nem akarom, de a googliban rákeresnék h mi a túró ez. Hát a net be van halva... gyors reset után ugyanez a helyzet, a explorer indítása helyett szigorú üzenet. ''az ablak épp bezárás alatt van'' v vmi ilyen... nofene? Hirtelen a tálcán jobboldalon alul egyesével elkezdenek eltűnni a kis állapot ikonok v mifenék, szóval ati ikon NAV ikon SpeedFan vmi miatt záródnak??? A zonealarm is, majd magától restart? Míg ezt írom fut egy gyors Synm corp scan, meg utána majd egy Ad aware is fog. A napokban pucoltam le Cleanmy sys reg-el a gépet. De adaware szinte minden nap van. Fölléptem google-ra rákerestem erre a vsmon.exe-re ezt találtam többek között: [L]http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/thewarenavigator&page=/Zonealarm.html[/L] ilyen álmos fejjel nem igazán tudom kivenni h akkor most pont nálam van gáz, meg h ez a mutex.exe amiről írnak ez a trójai vagy mi a frász van eleve? Vki okos segítene? Megköszönném! Még egy félórát fönnvagyok resetelek 1-2-t aztán majd reggel is megnézem ki mit írt Köszi
Üdv Bandit21
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest