Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz Madn!ght #72697 üzenetére
Megkérdezhetem milyen programot használsz a pumpa szabályozásához? Nekem egy Aqua computer D5 pumpám van, es aquasuiteot használok, de unom hoyg evente fizetni kell érte.
ugyanitt Gödöllő-Budapest környékén keresnék vállakozó szellemű embert, aki szétkapná, kitisztítaná a meglévő vizes rendszeremet és újra pasztázna mindent. időhiányban szenvedek. (természetesen nem ingyen)
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz fox_mulder #65691 üzenetére
nem vettem észre rajta semmi szokatlant. De amióta fiam elkezdte nyúzni 1-2 éve, és játszik vele, így most fordult meg a fejemben, hogy lehet kéne neki egy takarítás.
Mit érdemes vásárolnom a takarításhoz? Nyilván paszta kellhet, új folyadék (ilyet honnan és milyet ajánlotok?), illetve a rendszert és a radiátorokat mivel érdemes átmosni, kitisztítani?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kb 8 éve van egy épített vízhűtéses gépen, azóta sem szedtem szét. Mennyi időnként érdemes újrapasztazni a blokkokat esetleg rendszert tisztítani?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Sikerült most már nem csak telefonos képeket csinálni a masináról, immár D5 pumpával.
-
AndrewTdi
addikt
sziasztok!
nos, megjött az Aquat. pumpa és a hozzá való tartály.
az eredmény: 1,5 óta linx után max 58 fok. ez kb 10-zel kevesebb mint az előző Phobya pumpával. A változás még azt is magában foglalja, hogy át lett csövezve, más a sorrend. illetve a front ventilátor ki lett cserélve. a penetrátor helyére az Fm széria került. halkabb.Ha majd időm engedi, lövök jobb képeket.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
elmebeteg
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5787 üzenetére
Iróniát értem.
Most azt vadászom, hogy a D5-höz milyen tartály lehetne betenne, hogy ne nagyon kelljen változtatnom az elhelyezéseken.D5-ből melyiket érdemes? műanyag vagy fém fedelest?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5785 üzenetére
A Laing D5-el az a bajom, hogy a tartályom nem igazán jó hozzá. vagy rosszul tudom?
Aquastreamből melyik?Amugy azt írják a pumpára, hogy 17,2 db
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy mégis milyen alternatíva lehet a phobya dc12-220 pumpa lecserélésre ha a hangja a bajom?
Tartályt nem angyon szeretnék cserélni, inkább csak pumpát. -
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem. Blizzardking felvetett nekem egy számomra szimpatikus ötletet.
Szóval nálam a pumpa molexre van kötve, szabályozás nélkül. Érdemes átkötni a pumpát úgy, hogy ne folyamatosan ugyanazon a fordulaton menjen, vagy jó így, ahogy van?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Nos ma teszteltem némi játékkal a rendszert. közel 3 órányi Black Ops 2 alatt / után a GPU és a CPU max mért hőmérséklete 50 fok volt. Átlag 46-50 fok között ingázott. Ez elégséges eredménynek számít?
-
AndrewTdi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5320 üzenetére
A radi csak úgy fér el elöl, ha az előlapi USB portokat kiszedem, azokat pedig használom. A venti csere még csak csak megoldható.
-
AndrewTdi
addikt
válasz DigitXT #5308 üzenetére
1. Na annak kifejezetten örülök, hogy a sorrend maradhat.
2. Ezt úgy fogom megnézni, hogy lehúzom a pumpát meg lehúzom a ventit. A pumpa egyébként szivacsos 2oldalassal van odatapasztva, szóval nem tudom mi lehet.
3. Alaplapi csatira van dugva a 2 venti, BIOSban an ilyen Q fan control, azok silentre vannak állítva. Egyébként ha nem ezzel, akkor milyen progival javaslod vezérelni a ventiket?
-
AndrewTdi
addikt
válasz DigitXT #5302 üzenetére
Egyik szemem eléggé sír, a másik nevet.
A hőfok még csakcsak rendben van (2 óra LynX után 64 fokos proc, 2 óra furmark után a gp 58 fokos, ezek max értékek, de ha más tesztet kívántok, szóljatok és belövöm).
De sajnos nem lett annyira halk, mint ami a léggel volt. Illetve inkább máshogy mondom. Idleban valamivel hangosabb és azt tippelem, hogy azért, mert a venti fújja át a levegőt a radin és talán azt hallom. Viszont játéknál vagy terhelésnél nem lesz sokkal hangosabb, de halkabb mint a VGA gyári hűtése. Szóval nagyjából ennyi.
De van még valami pici mellékzörej amire rá kell jönnöm, hogy mi. ha a ház egyik oldalát 2 centivel megemelem, akkor megszűnik.Talán még annyi módosításra szorul (majd a jövőben meglátom), hogy a VGA után jobb lett volna a kis radiba vinni a vizet, és onnan a prociba, majd a pumpába, nem pedig a VGA utána procit. De sajna kevés 90-es csati lett véve.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
válasz DigitXT #5278 üzenetére
Valóban nem a legolcsóbb. De nálam szempont volt a minél kisebb méret és hogy ne legyen a házon kívül semmi.
Annó Tesco-Zsömlének volt türelme hozzám napokig PÜ-zni és tanácsokkal ellátni. Mostanra jött el az idő, hogy abból csemegézve belevágjak annak ellenére, hogy az ő véleménye is az volt, hogy nem lesz jéghideg, és sok tuningot nem fog elbírni. Igazság szerint nem igazán tuningolgatok. De lényeg, hogy játéknál is halk aradjon a berendezés.
Úgy tervezem rakok némi carbonmatricát a blokkokra ha sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
így van. hátra bq silent wings megy.
a víz aquacomputer DP ultra[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Létezik VGA-hoz olyasmi kompakt vizes megoldás, mint a corsair hydro szériája a CPU-khoz?
Szinte hangtalan a rendszerem, csak az a fránya VGA...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest