Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Akcok94 #74710 üzenetére
Hello, ha sorba kötöd akkor kell legyen átfolyás (szerintem) mert a d5 keresztül fogja tolni rajta, de nyilván nem optimális mert az aio pumpát fogja hajtani a víz....
Nem vagyok expert a témában, de szerintem sokkal jobban járnál egy külön gpu blokkal.Kicsit más, ha szörcsög a pumpa az nem azért van mert levegőt kap? Nincs véletlenül feljebb az aio pumpa a radinál? Illetve ahogy néztem ez a rendszer széthúzható akkor valószínűleg tölteni is tudsz bele...
-
Gomez86
őstag
válasz
zebra_hun #74478 üzenetére
Nagyszerű
köszi.
És igen, tényleg veszett drága a VGA (is) és nekem is viszket mindenem tőle hogy ennyibe került de sajos tönkrement a korábbi és valamit vennem kell. Ha meg veszek akkor olyat veszek ami jó - pedig nem vágytam cserére....Merev csöves kérdésekre valaki?
-
Gomez86
őstag
Hello Fórumtársak,
Kis segítséget szeretnék kérni nehogy "rossz" cuccokat vásároljak.
Adott a számítógépem amiben a CPU-t és az "alaplapot" jelenleg vízzel hűtöm. A lap egy Maximus VIII formula és benne egy I7 CPU. Ezekhez van egy 420-as radi, tartály és szivattyú. Flexibilis csövel van szerelve jelenleg.
Amit szeretnék csinálni az a következő:
- A szivattyút kicserélni egy D5-re hogy csendesebb legyen (van ami még ennél is halkabb?):
Például erre: [link]
- A flexi csöveket merev csőre szeretném cserélni. Itt egy kicsit elakadtam... Azt már látom hogy kell új fittingeket vennem, ezt megoldom (1/4-es a cső irányába pedig amilyen külső átmérőt találok), viszont a csőnél kicsit gondban vagyok hogy mit is keresek. Kinéztem ezt, de nem tudom hogy ez az-e amire gondolok: [link]
- Ugye itt a fix csőhöz szükségem lesz hajlítóra azt tudok a Merlinnél bérelni bár lehet hogy veszek csak ilyen 90 fokosat mert hőlégfúvóm és fűrészem van...
- Érkezik felém nemsokára egy gyári vizes VGA, és azt is bele szeretném kötni a körbe emiatt kell ventillátorokat tegyek a radira. Eddig elvolt "passzívan". Mi a legcsöndesebb megoldás?RGB annyira nem érdekel. Piros-Feketével megy a setup de ha valami nem világít az annyira nem mozgat meg, de ha már fénye van akkor az legyen címezhető hogy olyan legyen mint a többi. A setup egy TT P5-ben van, hely van bőven.
Tudok képet csinálni ha szükséges, vagy ha segít.A fentivel kapcsolatban bármilyen jótanácsot is szívesen fogadok
Köszi,
Gomez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Raspberry Pi
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- OLED monitor topic
- Mikrofon topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest