- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz holczy #62905 üzenetére
Miért teszed offba a hsz-t? Vízhűtés méretezéséről szól, nem? Nehogymár csak arról lehessen nyíltan beszélgetni, hogy mit és honnan vegyünk.
Természetesen jobb hőfokokat szeretne mindenki látni vízzel mint léggel, de ez szerintem egy alulméretezett radiátorral is megvalósul bőven.
Az előző példámnál maradva a VGA léggel 80 fokos volt, vízzel 35 fok. De ha teljesen leállítom a ventilátorokat (nem életszerű) akkor is mondjuk megáll max 50 foknál. Jobb az eredmény így is mint léggel? Igen. Throttlingolni fog a GPU? Bőven nem.
Itt meg azon látom az agyalást sokszor, hogy 420 vagy 480, 240 vagy 280 legyen a radi. Szerencsétlen emberkék meg mehetnek nagyobb házat venni mert néhány cm-el rövidebb a radija mint egy táblázatban.
Nem azért írom le ezeket mert szerintem hülyeségeket írtok, mert végülis igazatok van, csak nem minden fekete-fehér és szerintem érdemes ezeket megvitatni, erre van a fórum, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest