Hirdetés
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
válasz
pokmky #62568 üzenetére
Meg hát erre a Ryzen 3600-os processzorra bőven elég szerintem. Van AIO hűtésem is és ez annál jóval jobb. Aquastream XT ultra és a 240-es radiátoron a ventik valami 700-at fordulnak Arctic P12 PWM. Olyan ágyúval verébre, de szeretek szerelni és gépet építeni, meg ilyenem még úgyse volt. Mondjuk nem is bántam meg egy percig se. A nagyobb radiátor a VGA-ra vár csak nincs még hozzá blokk. Egy GIGABYTE RX 5700 XT 8G OC. Tudom a referencia kártyához van blokk, az erre nem jó és addig is akartam használni. Úgyhogy nem süketülök meg persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Milyen notebookot vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest