Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
csabi112 #37635 üzenetére
Köszi!
Radi az valami hűtő gépből van, úgy vettem egy légkondi szervizben.Már ott sem volt koszos túlságosan. Csak a belsejét kellett kimosnom, mert olajos volt, de úgy nézem jól sikerült kimosni, nem látok a rendszerben, tartály tetején, sehol se olajat.
Csináltam ma a szivattyúnak (DDC 18W) egy parafa dobozt, vattával kitömve, hogy csendesebb legyen, kicsit csendesebb lett, de a rázkódást nagyon átadja a doboznak a csatlakozóknál (ezen majd még próbálok javítani), és érzem az asztalon hogy picit rázkódik az egész, ettől zajosabb mint szeretném.
Jah meg kiszórtam a gépből a floppy meghajtót, a kábelja nagyon útban volt, meg így jobban hűl a WD winyó.
Itt vannak a dobozról képek: [link] -
gabyka
aktív tag
válasz
csabi112 #37363 üzenetére
Köszi! Igyekeztem a lehetőségekhez képest. Kábelezés, mint írtam majd a tápcsere után.
A pch-ra felejtős ennél a lapnál a vizezés, egyszerűen nem férsz el és nem is találsz 30x30-as blokkot. Egyébként 5x fok körül mozog de 70-nél többet még nem láttam így passzív környezetben. Ha nem tuningolod agyon akkor nem kell félni, nem fog megfőni, 90 fokik nyugodtan hajthatod. Ha mégis parázol tegyél oda valami kisebb de leszabályozott ventit oszt csókolom. -
csib41
aktív tag
válasz
csabi112 #37344 üzenetére
gyönyörűen néz ki le a kalappal!
az én lefogatóm egy 4mm-es plexilapból általam kifaragott "kutyacsont"
az enyém közel sem ilyen igényesde nem érdekel...
sok sikert a további munkálathoz! majd képeket várnék még tisztelettel
ez a blokk alu de csinálni akarok vagy 4-et 6-ot rézből is <- ehhez valaki ötlettel tudna szolgálni? -
jones965
Modder
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bundle topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest