Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #48777 üzenetére
És tényleg. 80mm mindkettőnél.
Pedig úgy rémlett, hogy nem.TaaT: Gonoltam, csak nem találtam összehasonlitó képet, mreteket sem nagyon, csak 1366-ról.
-
nemethati
senior tag
válasz
Cybertrone #48249 üzenetére
Tisztában vagyok az árakkal köszi
Kinek mi jön be, nekem eddig sosem volt "taknyos" a rendszer. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #48073 üzenetére
Az van itthon, utánanéztem neten, és rámegy.
Csak hát azért egy mindent lefedő fullos blokk csak jobb.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Cybertrone #46938 üzenetére
Leskelődök egy kicsit. Az nem pénz érte valóban...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Cybertrone #46883 üzenetére
bezony, nálam pl az aquacomputer is bejövős
[link]
-
Weareus
addikt
válasz
Cybertrone #46879 üzenetére
Jaa, semmi ilyesmi, csak érdeklődtem.
Egyébként most jutottam döntésre és előrendeltem az EK-t.
Remélem, klafa lesz. -
thomasvold
őstag
válasz
Cybertrone #46757 üzenetére
Köszi !
-
traders
tag
válasz
Cybertrone #46680 üzenetére
Néztem én is, de ennek a topicnak sincs 1. oldala, pedig nem kis szakértelem tömörül itt... összedobhatnátok valamit legalább a gyakori kérdések miatt is...
-
5000watt
aktív tag
válasz
Cybertrone #46512 üzenetére
Már korábban is figyelmeztettek, hogy használd a szerkesztés gombot!
[ Módosította: jones965 ]
-
TXT
őstag
válasz
Cybertrone #46266 üzenetére
Köszi a választ.
Azt honnan lehet megtudni egyes termékeknél? Azt gondoltam, ezek szabvány menetek, hiszen a csatlakozók is azok, vagy tévedek? -
válasz
Cybertrone #46209 üzenetére
Leszaladtál a fürdőbe és vágtál egy darabot vagy spéci? Mekkora cucc ez nálad? Nálam annyira gyorsan megy a víz mióta csak a dual radi van, hogy néha levegőt szív be mindezt úgy, hogy szinte full tele van a tartály.
-
ThodEE
őstag
válasz
Cybertrone #46144 üzenetére
Való igaz, én is sokat megpróbáltam hogy szebb legyen a gépem belseje és eljutottam addig hogy nekem megfelel, ezt csúnyán leszólták hogyan néznek ki a gépeink topikba
Nem tetszhet mindenkinek, a gazdája legyen megelégedve vele az a fontos -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cybertrone #46104 üzenetére
Amit írsz önmagában semmit se jelent, mert az a 60°C a blokk teljesítménye mellett függ a szivattyú erejétől, a rendszer teljes ellenállásától, a radiátor(ok) teljesítményétől, a radiátoron levő ventik teljesítményétől, a szoba hőmérsékletétől és az alkalmazott pasztától...
Szóval mikor te azt mondod "janinak", hogy nem megy 60°C fölé a proci, akkor lezser hanyagsággal vetsz oda egy legalább 7 ismeretlenes egyenletet...
Mondjuk egy proci előtt mért vízhőfokkal már csökkenthető az ismeretlenek száma 4-re, de akkor is ott a blokk, a szivattyú, a paszta és az ellenállás.
Vagyis amíg nem raksz a rendszeredbe egy HK3.0-ást, addig nem fogod tudni megmondani, hogy jobb-e a Tody-blokk, vagy sem...
Ez itt a gond. És ez előjön az eltérő tesztek összevetésénél, mert ha az eredmények nem ugyanazon tesztpadon készültek, akkor már csak saccolhatsz...
10001
Kvazár: A DDC egy bivalyerős szivattyú, hatalmas nyomással, szóval elég lesz, bárhogy is döntesz. Ha gyári tető van rajta, akkor javallott lecserélni, az kiegyensúlyozza a teljesítményét. a 4,5m@600l/h-s DDC plusból egy XSPC tető 4,5m@950l/h-sat csinál. Nem a szivattyú lesz erősebb, az a 350l/h a gyári tető ellenállása miatt ugrik...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cybertrone #45985 üzenetére
Magától értetődő, és még a prémium kategória se garancia, hogy a ház vízbarát, mert attól, hogy vágnak ré két kerek lyukat és raknak bele gumigyűrűt, még nagyon nem lesz az.
Nálam a vízhűtésre tervezett ház ott kezdődik, hogy egy 6cm vastag radi a tetőben ventikkel nem gátolja az alaplap szerelhetőségét. A legtöbb duplaventis házba beszerelhető egy dual-radi, de a legtöbb ilyen házban vagy 5 centit takar az alaplapból...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cybertrone #45982 üzenetére
Ha olcsón akarja megúszni, mindenképp faragnia kell, mert a filléres és/vagy régi házak nincsenek felkészítve vízhűtésre.
-
gyurczy
őstag
válasz
Cybertrone #45982 üzenetére
Hát, ha dupla+tripla beépítés az elvárás, akkor faragós, de ha jól olvastam nem és, hanem vagy a reláció.
Nekem sima 3D Auroram volt, sokáig elvoltam vele, jó kis ház, és szvsz kis pénzért hozzá lehet jutni apróban (már amikor van).
Alternatív megoldásként HAF 922/932 lenne a javaslat, azokba sok minden elfér (kis megalkuvással a tetejébe tripla is).
Szerk: 3D Auroraban a hátsó két 12-es ventihelyre lehet felrámolni a radit, ugyan a ventiket kívülre kell tenni, de oda simán felmegy a dupla, és talán be lehet erőltetni az 5.25-ös helyekre is egyet állítva, ha nincs sok optika (bár ezt nem mértem meg).
-
gyurczy
őstag
válasz
Cybertrone #45980 üzenetére
Miért kéne a tetejéből a tápot bárhová tenni? Egy dual mindenféle barkács nélkül elfér.
-
válasz
Cybertrone #45307 üzenetére
Nem találkozni sűrűn ilyen rendszerrel.
Az egybeszerelt szarokon azért nincs tartály mert a folyadék hőtágulását el lehet nyeletni jó minőségű csövekkel. De amiket apróból építünk azokat nehezen lehetne feltölteni tartály nélkül. És ha egy rendszerben van 3-4 liter azt már nem nyeli el a cső -
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone #45289 üzenetére
Öööööö...!
Mit nem mondasz.
Akkor nem töröm magam ilyenen.
-
válasz
Ígértem - bal dísz, jobb működik.
-
TXT
őstag
válasz
Gondolom sokak nagy örömére!
Erről jut eszembe:
Fickó bemegy a felesége nőgyógyászához és tisztelettel megkérdezi:
- Ön rakta fel a feleségemnek a spirált?
- Igen. - hangzik a válasz a dokitól.
Erre főhősünk szétrántja a kabátját és lefelé pillantva felkiált:
- Akkor szedje le!!! -
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone #45230 üzenetére
Piha! A' jó nagy! Nem értek hozzá... Kell ekkora?
Esetleg olyan, ami elférne egy cosmos II-ben, vagy elysium-ban?
-
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #41974 üzenetére
most hogy mondtad megnéztem, és valóban merevebb egy picit, de nem is lesznek nagy hajlitások nálam
-
Nippon
őstag
válasz
Cybertrone #41833 üzenetére
Alacsony fordulatú ventikkel szellőztetett házban, rendes hűtővel nem fog megfőni semmi és még halk is marad.
Vízhűtésnél ha nem hűtöd a lapot és a FET-eket külön és nincs házszellőztetés, akkor jóval nagyobb esélyed van ilyesmire, bár a P67, Z68-ra ez már nem annyira jellemző.Ha rendesen elolvastad volna amit írtam, akkor talán értenéd és nem kötekednél.
Itt nem ezt kell írni? Akkor mit? Ez a topic a vízhűtésről szól, nem kéne segíteni azokat akik ismerkednek vele? -
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #41839 üzenetére
ez egyértelmű, hogy a viz sokkal jobb, nem is ezen megy a beszélgetés. hanem arról van szó, hogy bőven elég lenne léggel hűteni. és halkan is, nekem 6 venti van most is az egyik gépemben, és tök néma. ettől függetlenül nekem is vizem van, mert azt szeretem, ha nagyon alacsonyan vannak a hőmérsékletek
"mondol"
-
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #41837 üzenetére
ha normális házad van, jól kialakitott szellőzéssel (ventik) akkor semmi sem izzik szvsz a gépben.
-
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #41833 üzenetére
énis a vizet preferálom, de egy jó léghűtés tényleg elég kb mindenre. főleg ha felsőkategóriás bordád van, ahhoz már nagyon extrém tuning kell meg 38 fokos levegő, hogy ne birja el.
8k-ért lehet itt venni mugen 2-t, a felsőkategoriás léghűtések legalja, és ez is birta a linxet 4ghzen i7 870-emet 65 fok körül
-
Nippon
őstag
válasz
Cybertrone #41830 üzenetére
A "kilós" borda nem tesz kárt semmiben, egy rosszul összeszerelt vízhűtés már inkább.
Egy 1366-os i7-et 4-4.2Ghz-en próbálj meg lehűteni egy Big Water-rel...
Inkább egy Noctua vagy Arrow vagy rendes víz.
Ha az 1366-os procikat le lehet hűteni léggel, akkor bármi mást is! -
MontyCrew
senior tag
válasz
Cybertrone #41515 üzenetére
jah, hát ha a sok kicsit is hozzávesszük lehet, hogy 1-2 ezressel olcsóbbra kijön, viszont még mindig ott az előnye, hogy másik kártyára fel lehetne szerelni, bár szerintem sem érne annyit, az én megoldásomat jobban preferálom.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Cybertrone #41513 üzenetére
kis karira meg nemigen éri meg a fullcover, énnekem is tökéletesen muzsikál az univerzális, hűtőttez már 560 Ti-t 460 gtxet és most a 6870esemet, csak barkácsoltam én mindegyik karira egy kis extra bordát a fetekre, alulről meg kapja a friss levegőt, ahogyan a memóriák is,
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Cybertrone #41497 üzenetére
Nagyon kígyó!
Akkor számítok rá. -
gordonfreemN
addikt
válasz
Cybertrone #41431 üzenetére
Ezzel a hsz-el nem mondom, hogy mit minősitettél (mindjart rohansz az adatlapra, hátha vissza tudsz vágni, tipikus).
Na de akármilyen bunkó stilust is vettél fel velem szemben a későbbiekben, értelmezhetnéd a szabályzatban, hogy mire való a smile. Egy mondat nem árulja el mindig a hangulatot, hangvételt. Az a smile a kérdésem után azt fejezte ki, hogy a világon nem szeretnélek megbántani, csak nem tudom értelmezni a hsz-edet, ezért kérdeztem meg, hogy mit jelent.
Aztán a hsz vadászatról annyit, hogy másokkal szemben, te mindjárt 3 felesleges hsz-t begyűjtöttél "miattam". Elég lett volna egy szimpla válasz.
Légy szives ne haragudj, hogy félreértetted. Nem célom itt a kötekedés, ezt te szivtad mellre nagyon. Nem tudom, volt-e rá okod. Mindegy, felejtsük el. A továbbiakban, nem vagyok hajlando itt folytatni, pm ha kellek.Na, hogy ne csak off legyen már itt: volt szo az előzőekben a vrm mem hűtéséről. Akkor elég, ha levegő járja, vagy kell neki egy borda? (6850)
-
€uro
őstag
válasz
Cybertrone #41428 üzenetére
De akkor is mi?
Te is ugyanúgy észreveszed, ha leáll a vízhűtésed, és én is. Nem?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Cybertrone #41428 üzenetére
az "otthol" az mi?
az ertelmezö kéziszótárban sem találom. -
€uro
őstag
válasz
Cybertrone #41410 üzenetére
A tápegységben van egy ventilátor, valamint a ház belsejében felül, ami két HDD-n keresztül fújja kifelé a levegőt.
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #41352 üzenetére
Rekordok...remélem......!
Taat:
Ilyen hőmérsékleteknél, ahová a Hailea-val lehűtöm, még a D-tek is jó. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #41167 üzenetére
Ja ami már kék rotoros és nem a legújabb revision azt lehet. A legújabb revision-t viszont lehet PWM szabályzásra moddolni.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #41164 üzenetére
Már nem lehet.
-
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #41164 üzenetére
jaaaj de tényleg van egy rohadt nagy matrixa az oldalán ráirva minden adattal csak eddig nemvettem észre
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Cybertrone #41148 üzenetére
nem tudom, mondjuk viz nelkul volt bugo hangja a motornak, de nem hajtottam ugy sokaig, gondolom kell bele a viz is.?
vizzel meg az volt a baj hogy levegos maradt a cso, es annak volt hangja. majd keszen elvalikneked a plus megy 7 volton, vagy 12-n hajtod?
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #41130 üzenetére
Ja ha nem esik szét az egyetlen hátránya hogy elég hangos tud lenni benne a pumpa.
@Razermazer 45 fok?
Mit vársz tőle szobahőmérsékleten? Az én rampage-em is 80 fok fölé melegedett a gyári hűtéssel.
@Cybertrone Nem tudom engem is le akartak beszélni az XSPC dual ddc tetőről mert ott is van egy beragasztott ablak ami néhány esetben elengedett és eláztatta a gépet, én ennek ellenére megvette és eddig nem ázott el a gépem. Szóval néha előfordul az ilyen de azért ritka.
-
Razermazer
őstag
válasz
Cybertrone #41136 üzenetére
Én meg itt a kis genem-be izgulok a max 45-fokos délihidamon
mindjárt lehidalok
, és én akarok blokkot rátenni, mert nekem meleg. 80 foknál már elájulnék ha annyi lenne.
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #41134 üzenetére
-csak helyesbítenélek, masterkleer csőre gondoltál ugye?
Természetesen jó választás volt, bár UV fényre inkább kék színe van.
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #41130 üzenetére
Szuper, csak szét ne essen az illesztéseknél.
(Olvastam olyan tapasztalatot, hogy elengedte magát
az XSPC plexi tartály a ragasztásnál, de persze mint
minden terméknél, ennél is lehetnek egyedi hibák.)
Szóval ha jó, akkor jó. A rezonancia, ami nem jó, ha
lesz, pláne, hogy ha jól látom, ez a DDC-hez való. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #41035 üzenetére
Sztem teljesen jó, én azért vettem mert nagyon meleg volt gyári bordával a lap, az a kis venti meg nagyon hangos volt. Persze biztos nem olyan jó mint egy fullcover de sokkal olcsóbb és végülis ez is leviszi a hőmérsékletet ilyen 50-55 fok körülire ami már teljesen jó.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #41028 üzenetére
Nálam a VRM-ek hőmérsékletét is elég jól levitte a fusion block, legalábbis előtte égette a kezem a borda most már csak simán meleg.
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #41019 üzenetére
Erre az R3E-re rá lehet dobni egy ilyen fusionblock-ot, és akkor jó a
hőmérséklete "légmozgás nélkül"?Csak mert hirdetnek itt a PH-n
egy ilyen lapot, én meg lehet, hogy váltanék rá, mert a Gene-re nem
igazán kapható "full cover" vizesblokk, max. az SB-t tudnám vizezni.Whit3Rav3n: köszi, akkor lehet, hogy meg kéne lépnem ezt a váltást...
Egy kolléga már érdeklődött a lapomra, én meg ugye csak azért vettem
ezt, mert nagyon hirtelen kellett: "rácsörögtem" az eladóra, s pár órával
később nálam volt. Utána sem néztem, hogy ez vizezhető-e, és ha igen,
akkor miért nem. Mondjuk kibírom a kis ventikkel is hiszen azok nagyon
halkak így leszabályozva, csak hát kicsit gány megoldásnak érzem...
(Ha lenne házszellőzésem, nyilván más lenne a helyzet, de hát nincs...) -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #41019 üzenetére
Ezt mondjuk nem is tudtam eddig hogy a rampage 3 ex.-en van s775 furat is.
-
válasz
Cybertrone #40859 üzenetére
az van de szerintem a pumpahoz tartozo cso nagyobb lesz, de az biztos hogy eredetileg is bilincsel raktak ra a gyarban.
-
válasz
Cybertrone #40855 üzenetére
megprobalom akkor fogoval, hat az a baj vannak itt olyan elnevezesek hogy 1/4 1/8 hf csati stb azt se tudom mi micsoda
sractol amit vettem vizhutest o is magyarazgatott de en csak arra gondoltam te jo eg mekkroa ez a haz hogy fogom en ezt felvinni a 2ikra...
amugy kaptam kb 10 db csatit pluszba 13/10-k de ezeket nemtudom rarakni szerintem
szoval csak a bilincs johet szoba. szoval akkor valszeg ujra felhasznalhato lesz a bilincs ugye?
(#40856) TaaT hat nem
es meg jo darabig biztos nem fogok mert kocsit en max akkor veszek ha 200+ ba er a fizum, 1 pesten nem annyira fontos a kocsi, 2 nagyon draga a fentartas, inkabb eszem, iszom, gepre koltom azt a penzt.
-
válasz
Cybertrone #40853 üzenetére
de az a b aj nekem lekene szednem
mert valaszt meg nem kaptam de szerintem nincs szuksegem arra hgy a radin ilyen hosszu csovek legyenek... igaz jofajta az aredeti cso de inkabb kicserelem kisebbre... viszont mivel nincs bilincsem ezert kene hogy ujra tudjam hasznalni tengap probaltam finoman ujjal de nem mertem eroltetni .
-
FireFox1996
őstag
válasz
Cybertrone #40850 üzenetére
nem a csatival van a gondom, hanem maga at "út a csatiig" a tetőn belül, az 10mm vagy 8mm-nél kisebb
-
intercooler
őstag
válasz
Cybertrone #40831 üzenetére
Én is köszönöm hasznát tudom majd venni
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Cybertrone #40831 üzenetére
Istenkirály!!! erre van szükségem!
egyszer már sajna elszállt egy régi konfigom azért mert leállt a pumpa és én meg nem vettem észre... de így akkor tökéletes lesz a biztonság! 1000 hála és köszönet!
-
válasz
Cybertrone #40824 üzenetére
vasarnap 1 sincs nyitva...
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #40824 üzenetére
Az említett úri barátom Tab-on lakik.
-
válasz
Cybertrone #40822 üzenetére
csak nem pesti
es holnap 24 ek vasarnap haza jovok es megakarom csinalni vegre a gepem
megvettem az uj ventiket es ereztem hogy valami nem lesz kerek a tortenetben
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #40803 üzenetére
(#40803) Cybertrone 1:0
(#40804) Whit3Rav3n 2:0
(#40805) TaaT 3:0
ha egyszer eladó lesz, akkor 19990-ért fogom odaadni csak nekedKO
-
evola
senior tag
válasz
Cybertrone #40709 üzenetére
Köszönöm, abból fogok szerintem venni.
-
evola
senior tag
válasz
Cybertrone #40701 üzenetére
-
válasz
Cybertrone #40699 üzenetére
lattam okotberi fizubol lesz mar csak a bovites csak nemtudom az is beferne e
de mar nezegettem a helyet
viszont akkor a legszalltiasrol nincs valami info, mennyit szamit?
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #40694 üzenetére
Az úgy jó, kompaktabb lesz az egész.
Meg ez még jó is, lehet, hogy maaajd, mikor meglesz a radi, akkor veszek egyet énis.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #40691 üzenetére
Nah az egy jó dolog.
Amugy kérdés. Milyen tartályt ajánlotok? Lehetőleg 5,25-be menjen, de ha nem biztok abban, és tudtok jóféle tartályt mondani, akkor jöhet az is. Méret mind1, mivel egy teljesen új hátaz fogok épiteni a 0-ról, lemezből, és L alakú fémből, tehát méretezés akkor lesz, ha minden alkatrészem meglesz. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #40689 üzenetére
Az iga, meg mire én odajutok, hogy viz lesz a pc-mben, addigra lehet, hogy nem lesz épp.
Mert várok egy jóféle hirdetést jóállapotú mo-ra, vagy Phobya 1080-as radira.Egyszer akarok több pénzt áldozni radira, hogy ne kelljen később bővitenem egy másikkal.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Cybertrone #40687 üzenetére
De ha eleve nem gyártják már, vagy nem kerül beszerzésre, stb.
Mondjuk én ráérek, van kb egy évem olvasgatni a topikot.#40689
Tudom, csak úgy lett előadva, mintha már nem is lenne több. Ennek lehetésges okaira próbáltam rávilágítani.
Mint említettem, nekem ráér. -
niklebi
senior tag
válasz
Cybertrone #40679 üzenetére
Lehet, hogy szerinted a házam jobb, de nekem meg az kellene ami a tiedben teszi a dolgát!
-
AssAssynn
addikt
válasz
Cybertrone #40519 üzenetére
Hogyne.
Szét is szaggatná.
Az tart vissza amúgy, hogy ugye ez egy shteer CPU blokk, aminek egyrészt nem ismerem a pontos felépítését, másrészről nem tudom, hogy mennyire lett úgy megcsinálva, hogy bírja az össze-vissza szét-,összeszereléseket.
Az igazság az amúgy, hogy kicsit félek, nehogy miután szétszedtem és kitisztítottam valami módon rosszul rakjam össze. Tehát, hogy nem húzom eléggé rá a csavarokat, vagy túlságosan is ráhúzom, vagy valami ilyesmi.
Tudom hülyeség, s általában szétkapok mindent, de ez most nagyon egyben van, aztán nem szeretném tönkretenni.
Meg kitudja milyen állapotban van a gumigyűrű, lehet nem tetszene neki ez a szerelgetés, aztán ugye nincs is itthon kéznél tartalék.
Ha minden kötél szakad szétszedem, de ha nem muszáj nem. (:TaaT: Értem, s köszönöm a választ.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Cybertrone #40519 üzenetére
a régi fc vga blokkom kezelési utasításában az volt hogy még a vízhálózatra sem szabad rákötni mert károsodhatnak a tömítések...
AssAssynn: egyik tippem mosószerrel átmosni a blokkot...
de a tuti módszer a szétszedés lenne...
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #40460 üzenetére
Látod, Razermazer is vitte volna (aztán jobb híján az ezüst keretest),
de ő hamarabb mérte meg, hogy mekkora a... helye a gépházon, és
így egy extrém duplát vett inkább, a tripla meg másé lett, jól. -
FireFox1996
őstag
válasz
Cybertrone #40460 üzenetére
Én azért nem teszem a házba, mert van rá esély, hogy külső forrás felmelegíti a radit, pl.táp egység, hdd-k...
Most akkor eladó az exxtreme-d ? -
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #40426 üzenetére
Uh, azért egy 80K-s házat nem "flexelgetnék".
Szerk: mármint az oldallapját sem szívesen. -
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #40424 üzenetére
Akkor az aljába a táp mögé?
Vagy ott nincsenek ventihelyek?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone #40417 üzenetére
Még annyit hozzátennék hogy mindenképpen a házon belül akarom elhelyezni... lehetőleg fargás nélkül... vagy minimális faragással!
-
FireFox1996
őstag
válasz
Cybertrone #40359 üzenetére
jelenlegi rendszeremben mindent vízzel hűtök: gpu, cpu, észkai híd, hdd-k... venti nélküli FSP ZEN 400 táp. A rendszerem: DDC-1Plus T pumpa (600l/h), 2 x Alphacool Nexxxos Extreme III 360 radi, rájuk 2 x 12 cm-s Coolink venti (800 RPM), Zalman Reserator I passzív radi, minimum 4l víz van benne az egészben.
Felépítés: Zalman Reserator --> VGA --> észkai híd --> 1. Alphacool radi --> CPU --> 2. Alphacool radi --> HDD1 --> HDD2 --> vissza az induló pontba.Lehet ezen változtatni, hogy jobban menjen ?
A VGA alapon 33 fokot mutatja, terhelve is csak 43-44 fokig megy fel (pedig őt is felhúztam nem keveset), de a CPU-nál nem mutat annyira jól
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #40187 üzenetére
"Nem ott van, nem ott van?"
De k*rva drága
mulatság sajna: szép, meg jó, nade az ára...#40189: hát nem is vagyok normális, azt már
rég beláttam... Nem, most már nem rendelek
egy darabig... Razermazernek is egy "kicsit"
elkapkodtam a radiját, aztán pénz nista, idő
nista, viszont itt vannak az alkatrészek: LOL.
(Talán a hétvégén alkotok valamit, meglátjuk.) -
gabipaci
őstag
válasz
Cybertrone #40179 üzenetére
Igen szép nagy darab, és nekem is csak úgy férne be, ha a hátsó merevítő mögé beereszteném, mert szélességre hiányzik 4mm... magasságra sima ügy
Barátkozom a gondolattal, hogy kívülre rakom, de mekkora távtartó kell, hogy a levegő keresztül tudjon menni? Meg kell a grill is, hogy védje a hűtőt. Brr, sima 50 ezer forint alsó hangon. -
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #40063 üzenetére
Igazából ennek az "1000 literes" projektnek sem volt értelme:
kb. 1 hónapja sikerült összehoznia - most árulja a pumpákat.
De nem ez a poén, hanem hogy többezer euró elköltése után
a rendszere sokkal szarabbul teljesített, mint 1 db pumpával,
mert az a sok pumpa iszonyat sokat fűtött, a blokk meg már
nem nyert annyit dT-ben az áramlás növelésével. C'est la vie.
(Igazából gondolom nem is az értelme érdekelte, hanem egy
konkrét cél, amit szeretett volna elérni... Gondolom túl sok a
zseton, nem volt jobb ötlete, amire elkölthette volna.Azért
én ennél sokkal többre értékelek egy értelmesen összerakott
vízhűtéses rendszert, ami mondjuk szép/praktikus/minőségi,
minden. Legyen értelme, vagy mi. Legalább nézzen ki jól, ill.
lehessen használni is, nem csak összedobni, mérni, eladni.) -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Cybertrone #40060 üzenetére
De most az új prokektje meg valami Bitcoin miner 6db HD 6990-el.
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #40057 üzenetére
Később azért már hollandis csatikat használt...
Van még pár videója, linkelte a csatornáját.Amúgy iszonyat sokat írnak (írtak): nem is olvasom már,
csak a csóka képeit nézegetem, ahogy jönnek sorban...
Itt van még pl. a jones965 által említett gyenge láncszem,
illetve a következményei képekben...Hát igen...
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Cybertrone #39951 üzenetére
Ki lett ott takarítva utána
csak siettem az össze szereléssel, át kellett rendezni ott a fél szobát hogy elférjen a radiátor, aztán ilyenekre nem jutott akkor idő.
A csaptelepen az nem vízkő, csak a xeon vakut ahogy rányomta a teló, az miatt lett olyan fura színe, amúgy jogos lenne, mert tényleg undorító, anyám lemaratta szerencsétlen kludi ról a krómozást az első hónapba, pedig nem volt olcsó, mondjuk egy határ szar, zuhany irány kapcsolója ereszt mint az álat. -
Reibek
senior tag
válasz
Cybertrone #39951 üzenetére
Én a azt hittem a MO-RA-t becészted így és azon láttad a port de megtörölgettem a rácsot
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Cybertrone #39942 üzenetére
Úgy legyen.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Cybertrone #39935 üzenetére
Modorodat már ki ismertem a topic pár hónapos követése után, ezért nyugodt hangnemben meg tudom magyarázni hogy miért kaptam fel a fejem a látvány miatt
Azt nem tudom hogy mit épít, ezért kérdeztem meg hogy lemaradtam-e valamiről.
Én sem tudok le akasztani egy alaplapi blokkra valót, 4 ezer forintos alaplapi blokkom van, zalman chipset hűtő tartozékaiból kiszedett fém lemezzel fel fogatva.
Full cover vga blokkra valót szintén nem tudtam le akasztani, de nem is akartam, megoldottam máshogy. Majd a képeken látod.Próbálom össze foglalni, úgy hogy megértsd, min akadtam fent.
Oké, nincs valakinek pénze egy szép rendszert összerakni, akkor miért tesz be egy 40 ezres radiátort, és mókol hozzá mindent ami akad? Ha egy bontott légkondi, vagy hűtő radiátorral látom ugyan ezt, egy pumpával, nem szóltam volna semmit.
Továbbá mi a jó ég értelme van egy processzorra rákötni 2 darab pumpát, ami csak sokat fogyaszt, 20 watt nem kevés darabjára számolva, plusz rákötni 20 millió ventilátort, nézd meg nálam mire képes az egy darab DDC. Plusz a passzív radiátor. Ez pazarlás, iszonyú túl építés, nem optimális rendszer. Sokat fogyaszt, hangos.Rendszeremről voltak fent képek, csak nem szoktam ismételni magam, valószínűleg ezért felejtetted el, de itt van újra: (van egyébként egy két új is, az alsó linken amit nem linekltem be még)
Építés: [link]
Véglegesről jobb képek: [link]
Jah és amit itt látsz, kb egy mora és egy full cover blokk árából sikerült. Sőt.. olcsóbban.. és akkor ebbe vannak ilyen extrák hogy phobya tető stb.Elnézést kérek a kialakult szó váltásért.
És mondom félre értés ne essék, örülök ha valaki próbálkozik ezzel a vízhűtés témával, csak éltem kicsit a kritika erejével.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Cybertrone #39837 üzenetére
jojo, igaz
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #39837 üzenetére
6990 triCF
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Cybertrone #39834 üzenetére
tudod hogy várom már?!de hiába ördögi kör ez... ha megjelenik egy olyan játék amit nem tudok megfelően kiélvezni a vga miatt akkor sajna előjön belőlem a kisördög.....
nem akarom elkiabálni de LEHET hogy lesz nálam a közeljövőben egy abszolút csúcskategóriás szörny is, és akkor mennie kell a 480-nak, az tuti....
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #39824 üzenetére
Neem, csak úgy randomra bedobtam egy VGA-t.
Meg kötve hiszem, hogy havonta váltogatja a felsőkategúriás VGA-it.Ezért is írtam az univerzálist felvetésnek.
Népszerű volt valamennyire, relatív jó középkategóriás VGA volt a maga idejében.
Én nem is vizeznék egy olyat, GTX260, vagy hasonló, fölötte járó vga amit vizeznék.De csak példának mondtam, hogy univerzális, hátha az is egy megoldás.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Cybertrone #39822 üzenetére
Akk légyszives GTS250-re fullcover blokkról linket.
Köszönöm.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Cybertrone #39764 üzenetére
kíváncsi vagyok hogy lehet szépen megcsinálni, dobj egy képet
azt én is hallottam hogy vannak problémák a h családdal -
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #39766 üzenetére
egy darabig énis gondolkoztam ezen, de aztán ismerve magamat, hogy ugyis lecserélem 1 honap után (imádom szerelgetni a gépemet/nagyobb teljesitmény miatt) nemakartam kapásból 6-8-10kt bukni rajta
-
sg22
senior tag
válasz
Cybertrone #39764 üzenetére
na azér a h100 már ver minden léget magasan !
-
TaaT
nagyúr
válasz
Cybertrone #39757 üzenetére
sokan (köztük én sem) szeretik a barkácsvízhűtést...
tehát nem jó nekik a golf2 radi a szobába, a megtörésre hajlamos praktikeres cső (nekem is volt vmi hasonló csövem, lehet nem praktikeres de nagyon rossz volt), és a nestea-s "tartály" sem...
de megértem azt is aki az egybe vízhűtést favorizálja amit csak becsavaroz a gyári helyre és már mehet is a cucc...
én mongyuk inkább gyűjtögetem apránként az alkatrészeket, de semmi kókány cuccot nem raknék be a gépembe -
InHell
senior tag
válasz
Cybertrone #39760 üzenetére
A Noctuánál pláne 2 db. 12-es ventivel azért nem nagyon van jobb léghűtés, amivel legalább 10 fokkal hűvösebb lesz a proci.
Az "összekukázás" persze picit erős volt, nem sértésnek szántam, bocsi.
Annyira azért nem dícsérem, meg hogy most már mindenki ilyet vegyen, szó sincs róla, csak örülök, hogy hűvösebb lett a cucc, és gondoltam megosztom. Ennyi. -
AssAssynn
addikt
válasz
Cybertrone #39753 üzenetére
A "legegyszerűbb mezei víz"-et mennyi pénzből állítod össze?
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #39575 üzenetére
A linket én szúrtam el a szerkesztés közben.
Íme a jó.
Mondjuk olyan rohadt nagy kedvem nincs visszaküldeni az
egészet, de nem tudok jobbat, elolvasom, hogy megy ez... -
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #39573 üzenetére
Hát én nem fogom gányolni - 37 euros cucc, nekem működjön rendesen!
A ventiszabályzóm közel 12V-ot tud adni, ha maxra van tekerve.De ott
van a speckóban, hogy 7V-ról is indulnia kellene, de nem indul, mert sz*r:
ezt az bizonyítja, hogy a másik három tökéletesen működik, szóval pech,
de gariztatni kell... Mondjuk lehet, hogy akkor bevállalnám a vastagabbat,
csak ugye az drága volt, most meg úgy néz ki, hogy "olcsó" húsnak...
Amúgy sokkal csendesebb 3 db 500 rpm-en, mint 5 db 12-es 700-on.
Egy kis csapágyzajuk van, de nem vészes, tényleg minimális. De ez van. -
gyurczy
őstag
válasz
Cybertrone #39101 üzenetére
Énis!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #39101 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #39086 üzenetére
"okos ember kezében az internet egy nagyon jó eszköz, míg a buta csak arra használja hogy legyen hol kérdeznie"
kb 3 éve láttam valakinek itt aláírásban, azóta is megjegyeztem, mondjuk ha ez élne akkor nem létezne a fórum
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest