Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #14372 üzenetére
Milyen átalakítóra gondolsz a csövezéssel kapcsolatban? 11/8-as csatikat veszel, s kész... azért ajánlottam inkább ezt, mert hiába a mindössze fél mm plusz falvastagság, sokkal jobb tartása van a 11/8-as csőnek, könnyebb szerelni, kisebb íveket lehet hajlítani.
Csövezésnél ajánlom Tygont... drága, drága, mert majdnem 1000 forint métere, de egyszer vesz olyat az ember... utána mást sem akar, egy élmény vele dolgozni! Nekem a fekete R3400 van, a 3606-ról nem tudok és merek nyilatkozni.Ház... előrebocsátom, hogy elfogult vagyok, de ha már ennyit szánsz rá, akkor az eredeti Stackert ajánlom. Az STC T01-nél vízre jobbat még nem találtam - egyszerű a felépítése, tágas belül, könnyen hozzá lehet férni bármihez, s baromi masszív. Ha kivágod a tetejét, egy triplaradit is simán belerakhatsz, a felülre radiátor ráccsal. Kompakt és brutális - kinézetre és teljesítményre egyaránt! A kivágásnál észnél kell lenni, elég vastag, s szívós lemezből van a teteje.
Ha viszont a 830-as tetszik, akkor gondolom nincs mese, úgyis azt veszed.
Külsőre nagyon nem az én világom, s a szerelése is macerásabb. Ha emellett döntesz, akkor nem javaslom, hogy szétvágd. A teteje hajlított, nem hiszem, hogy egyszerűen és szépen meg lehetne oldani. 10/8-as hátlapi átvezetőkkel úgyis ki tudod hozni belőle a csövet, a tetejére pedig gumírozott talpakkal simán rátehetsz egy triplaradit, három halk ventilátorral.
A házakkal kapcsolatban én is így látom a dolgot. Ha van rá keret, bártan vedd meg a Stackert, nem véletlenül kérnek el érte annyit, amennyit.
Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest