Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Tibord
senior tag
Helló mindenkinek.
kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Erősen gondolkodom egy víz alapú hűtés kiépítésén.
Jelenleg csak a processzor hűtésére gondoltam mivel a 3870-es karim 2%-os ventillátorral megy alapon és ez az érték nem egy kiabálós fajta. Játszani meg úgyis fülhalgatóval szoktam, ergó nem érdekel ha 80%-on sűvít.
Egyenlőre maradjunk a lényegnél. A Procimat jelenleg egy 9500-as zalman hűti. csakhát egy kicsit hangos szegényke.
Szóval az lenne a kérdésem, kérésem hogy hol találhatok valami útmutatót a vízhűtés elkészítéséről, tulajdonságairól, fontos dolgairól, stb.
Vagy ha tudtok ajánjatok nekem legyetek oly szívesek valami komplett rendszert. (az nem baj ha nekem kell othon összerakni).
Fő szempontok: Legyen olcsó, (közhely mi), legyen nagyon-nagyon csendes, (alapon) legyen brutálisan jó hűtésü.
A házam: [link]
Öt ha lehet szeretném megtartani.
A proci egy phenom 9600-as. Fontos hogy ha lehet (nem tudom van-e ilyen) olyan hűtőmodul legyen amit a közeli jövőben vásárolt 45nm-es phenomra is rá lehet akasztani.
Hirtelen ennyi lenne.
Előre is mindenkinek köszi a felvilágosítást és a segítséget.VIGYÁZAT: FULL AMATŐR VAGYOK EZEN A TÉREN
Ja igen: máshoval nem kell (csak ha feltétlenül kell) vizesblokk?
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest