- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Bocs, hogy ezt mondom, pláne látatlanul, de ez így ebben a formában biztosan nem igaz. Ha igaz lenne, akkor állna a bál a neten, és elárasztanának minket az ilyen esetek, ahogy az volt pl. a 12tüs tápcsatlakozóval NV oldalon. Itt vagy user hiba lesz, vagy azok a gépek szarok/szarul vannak összerakva/szoftveresen valami nagyon nem kerek.
Ha gondolod, add ide azt a hibás 7900-et, megnézem, hogyha NV után bakarom a gépbe, akkor mit produkál.. -
hahakocka
őstag
Nekem meg 4 eddig Nvidias IT S S rendszergazda ismerős plusz egy kolléga vett md S full gèpet semmi bajuk S nagyok sokat spróloltak jobb raszterrel több vrammal S kis fogyasztású procival. Elègedettek pedig sose volt Amd jük. Nem lehet hogy ha pl Nv ről vàltottâl fent maradt valami driver maradèka? Az pl okoz bjokat.
-
PuMbA
titán
Én nyáron váltottam NVIDIA-ról AMD-re. Öt különböző VGA driver volt fent ez idő alatt. Kicsivel több a kisebb nyűg, mint NVIDIA esetén, de atomstabil. Egy fagyásom vagy instabilitásra utaló jel nem volt, pedig azóta még platform is lett alatta cserélve, AM4-ről AM5-re
Az általad leírt problémák 95%-ban vagy a hibás hardver vagy rossz konfiguráció miatt lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyes jelentések szerint az NVIDIA befejezte az említett GPU-k gyártását, hogy helyettük az érkező Super szériára koncentráljon.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest