- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a következők miatt: 1.: pont a nagy szabadság miatt hátha elérhetővé teszik azokat a beállításokat, amiket én használok és szeretek. Erre lássuk be, droidon nagyobb esély van, mint iOS-en egy hasonló változtatásnak... 2.: régebben tényleg ég és föld volt a 2 rendszer stabilitás, megbízhatóság szempontjából. De a droid javul, az ios meg a nyitásnak köszönhetően rosszabodik. 3.: pont az előzőek folytatásaként pl további nyitások lesznek/lehetnek, többek között lehet az nfc fizetés is megnyitásra kerül és ott is szopni kell a banki appokkal, ha nem marad kötelező az apple pay támogatása is. És az utolsó: mert érdekel és tetszik. és +1: ahogy említettem, minden google szolgáltatást használok ios-en, kb. semmit nem cseréltem a böngészőn kívül, de az is csak mobilon safari, macen chrome. de pl. gmail-t használok, google mapset használok és google calendart használok, hiába lenne almás alternatíva.
nem gondolnám, hogy az hogy nem akarok 2 böngészőt használni, hogy azt szeretném, ha látánm az üzenet tartalmát ha ránézek a telefonra, és a többi, az olyan mint a .exe-hez ragaszkodás. pláne, hogy mivel régóta használom az ios-t, nagyobb időtávban gondolkodva sem a pip a böngészőben, sem a face id feloldás, sem a fizetés, sem a többi nem egy régóta létező dolog, tehát nem is ragaszkodhatnék hozzá. Itt csak érvényesült az, amiből sok flame szokott lenni, hogy "na majd ha az apple megcsinálja akkor mindjárt fontos és jó lesz, ameddig nincs benne, addig meg nem fontos." hiába volt hamarabb valami droidon, ha nem úgy működik ahogy kéne. persze ez nem mindenre igaz, és nem mindenkinek lesz pont így jó, de nekem a fentiek pl ilyenek. aod pl nem érdekel, és ott pl látszik s hogy nem gondolták át, reszelik folyamatosan, de az pl nem érint, mert nem használnám akkor sem ha jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kerékpársportok
- Steam Deck
- Robotporszívók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest