- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
Van itt olyan, aki valamilyen iphone-rol váltott esetleg Ultrara? Én egyszerű ember vagyok, eddig is használtam androidos telefont, csak régebben az volt, hogy ha használom az androidot _barmire_, akár böngészni, láttam hogy így percenként peregnek le a szazalekok az akkubol, most meg fordítva, ezt egy a52s-en írom és nem akar merülni, a 13 pro meg 98%-os akkuval mint a balta...
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Probaltam mar azt is Tidalt,Apple musicot,de mindig visszaterek a youtubera.Ha minosegben hallgatnek zenet,akkor tidalt hallgatnam,de ahoz kellene olyan rendszer.Meloba meg neha itthon boven jo a youtube is foleg,hogy mar kozel 900 zene van a kedvencekben elmentve igy csak elinditom azt hagyszoljon
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Kb 2 eve vagyok elofizetve de nem kellett semmit telepitgetni.Foleg ha nem tudod frissiteni ujabb verziora csak ugy,ha havonta letoltod az ujabb verziot. Latom a topikbol,meg masikban is ,hogy szenvednek most is a vancedel meg revancedel.Mas hulyesegre is elkolt az ember 2000ft havonta,ez is belefer
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
Inkabb fizetek havi 1990-et mint bohockodjak ilyenekkel,foleg,hogy napiszinten hasznalom,hallgatom a zeneket.Latom par topikban,hogy mennyire megy a kinlodas.Utoljara huaweinel kellett a vancedet felraknom,mivel ugyi a youtube nem ment.De akkor is hol mukodott hol nem.
-
kutyek
senior tag
válasz gattolino #276 üzenetére
és @spect80
király. nekem 2 napja ezt írja a friss feltöltéseknél:
"The content you requested can only be viewed in the latest version of YouTube"A korlátozás API verziótól függően működik valamilyen türelmi idővel, illetve attól is függ, hogy a tartalmat mikor töltötték fel. Mindenkinél eltérő időpontban jelentkezhet. Március 22-e óta ez a helyzet, akkor kapott a Vanced team a Google-től végleges jogi felszólítást (cease & desist). Készüljetek, hogy előbb-utóbb nálatok is földbe áll majd.
Viszont a ReVanced valóban jó (már ameddig, ugye)...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz TODI1111 #277 üzenetére
A topik eleje a témáról szólt, aztán amikor kezdett kifulladni, akkor 50 komment környékén jött egy troll, aki benyögte, hogy senkinek nincs szüksége ilyen túlárazott szarokra és átbaszás a cikk, ez lecsengett 50 kommenten belül, aztán lett téma az, hogy az oprendszerek közötti különbségeket veséztük ki, nagyjából arra a következtetésre jutva, hogy nincs olyan, hogy valakinek elég ez is és nem kell a másik, hanem alapvető különbségek vannak és egyéni preferencia kérdése, hogy kinek melyik felel meg jobban, azóta meg yt premium jogossága, megkerülése a téma. Szerintem egész érdekes topik. És a 50 környékén megjelent trollkodást leszámítva teljesen normális a hagnem is.
-
TODI1111
veterán
Megnyitottam ezt a topikot. Az oldal a "2023-04-13 22:23:35" bejegyzéssel kezdődik. Az oldalon nem találtam a címmel kapcsolatos bejegyzést. Lehet, hogy át kellene nevezni a topikot?
-
spect80
senior tag
válasz -Skylake- #249 üzenetére
Nem sorolom magam az okoskodó/megúszós kategóriába kb. az összes streaming platform, ms, google, apple cloud, kismillió youtube album és gplay app előfizetés birtokában, de a vancedet akkor is csak frappáns és kényelmes válasznak tartom egy piacképtelen ajánlatra.
Egyrészt a vancedben csak részleges YT premium funkciók érhetők el, tartalom nem, pl.: letöltés és originals nincs benne.
Másrészt a reklámmentességet biztosító adblocker lejátszók simán fent vannak playstoreban és chrome bővítményekben legálisan. És akkor ott tartunk, hogy havi 1800at kéne fizetni a lezárt képernyős lejátszásért?! Kösz nem.
Az hogy Iphone user annak zártsága miatt szív, mert nincs más opció, az sajnálatos (a google pedig ki is használja: 1800ft vs 2400ft havidíj), és lehet hogy a szó egyszerű értelmében lopás, de akkor fordítsuk meg. Iphone-on 2400at elkérni érte nem az?
Ha meg mégis blokkolná, akkor aki teheti jó eséllyel menne a spotify, tiktok, insta irányba, amit szerintem még annyira se akar, szóval kétélű fegyver ez. -
opr
nagyúr
Hubaszki, hirtelen nem tudom eldonteni, hogy a fb chat fejek hianyat a hatrany, vagy a brutalis nagy elony oszlopba irjam fel az iOS mellett.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
joey04
titán
Nagyrészt valóban hülyeség, de van 2 ami nekem hasznos.
mindenkinek egyéni preferenciái vannak. Ezért is hülyeség azt erőltetni hogy melyik a jobb.
Ezt mondom én is. Én pl. sokszor inkább lebeszélem az emberekt az iphone-ról. A legtöbb esetben meglepő módon az veri ki a biztosítékot, amikor közlöm, hogy fb-n nincsnek chatfejek az, amikor sorolom az ios specifikus korlátokat, nem hatja meg az embereket. De ez az átlag, nem MA fórumozó persze.
Ami kicsit köthető a témához, az szokott még probléma lenni, hogy az ikonoknál nem lehet szünetet tenni adott oldalon, hogy látszódjon a képen a barát/barátnő, kutya, macska feje/szeme/farka...
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Jahogy a közösségi chat. Azt nem tudom, ilyen marhaságokat nem használok, amibe véletlenül, még az elején beleléptem ott se volt semmi normális csak fasságokkal volt tele, azóta meg törlöm és tiltom őket 🤷♂️
Leírtad a kulcsszavakat, mindenkinek egyéni preferenciái vannak. Ezért is hülyeség azt erőltetni hogy melyik a jobb. Nekem nem felel meg az iphone, sem a tudása, sem más, egyéni és nagyon szubjektív - emellett egyszerű - okok miatt.
Mellékzönge: kaptam három hónap ingyen AppleTV-t, ahhoz hogy le tudjam mondani, fel kellett telepíteni a pc-re a szaros iTunes programjukat. Mert weben miért is lehetne lemondani, ugyeLauncher: Nálam minden fontos kint van amit sűrűn használok, és mint a második képen láthatod, az ikon nem szimpla ikon, így egyetlen plusz mozdulattal sokkal több minden elérhető mint gondolni lehet, mégis kulturáltan néz ki. Emellett a bal oldalon, alulról a második gomb egy kereső, ami egyrészt kilistázza a tizenkettő leggyakoribb elindított vagy utoljára elindított appot, másrészt ugye, kereső. A monokróm és vonalrajz ikonok miatt a 'szín és alak alapú felismerés', mint alapesetben sok mindennél, itt nem annyira működőképes Nagyon max. négy érintéssel - az app indítását is beleszámolva - mindent elérek. De kettő elég szokott lenni gyakorlatilag szinte bármihez, amit akár kicsit is sűrűbben használok.
Én imádom a Nova Prime-ot, azt hiszem pont Somatom tudja megerősíteni mennyire jó launcher. Gyakorlatilag ~10 éve csak ezt használom, ha valamiről nehezen tudnék lemondani egy telefonnál, ez az elsők között lenne. A második az osztott/lebegő ablakos mód.
HR24.hu
-
joey04
titán
Többször is rápróbáltam, mindig a keresési találatokhoz lép vissza
nem fogalmaztam pontosan. ez az új közösségi (vagy mifene nevű) chatekre igaz, amik külön vannak kezelve.
egyébként számomra pont marginális dolog a messengerben keresés, ahogy a fizetési kártya váltogatás is.
ezt elhiszem, mindenkinek egyéni preferenciái vannak. nem is azt mondtam, hogy ez fontos kell, hogy legyen. csak továbbra is az volt a kiinduló pont, hogy az használ ios-t, akinek nem kell a droid többlettudása. ennek cáfolatai a személyes példák. én is elfogadom, hogy somatom számára olyan dolgok fontosak, amik számomra egyáltalán nem.
nincs rá launcher. btw egy újabbb jó példa, én droidon is kihányva használom, hogy minél kevesebb lapozás/érintés segítségével minél több alkalmazást elérjek.
Mellesleg eddig háromszor volt a kezemben iphone - unokatesómék azt használnak - mindháromszor vagy rettentően belaggolt, vagy kifagyott nálam...
Elhiszem, ahogy a banki appot is. Én viszont nem ezt tapasztalom. Hiába vádolnak sokszor (érdekelni mondjuk érdekel, mert leszarom), nem vagyok elfogult, ha szar lenne azonnal cserélnék, mert ahogy írtam mindenem google, szóval célszerű lenne droidot használni, plusz az apple mint cég is elment egy nekem nem tetsző irányba, szakmailag is meg marketingben is (szakmailag: nyissunk a droidosok irányába, marketingben meg toljuk az lmbtqkg+, me too, blm mozgalmakat), de "sajnos" még a google alkalmazások is jobban futnak nálam ios-en.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
a következők miatt: 1.: pont a nagy szabadság miatt hátha elérhetővé teszik azokat a beállításokat, amiket én használok és szeretek. Erre lássuk be, droidon nagyobb esély van, mint iOS-en egy hasonló változtatásnak... 2.: régebben tényleg ég és föld volt a 2 rendszer stabilitás, megbízhatóság szempontjából. De a droid javul, az ios meg a nyitásnak köszönhetően rosszabodik. 3.: pont az előzőek folytatásaként pl további nyitások lesznek/lehetnek, többek között lehet az nfc fizetés is megnyitásra kerül és ott is szopni kell a banki appokkal, ha nem marad kötelező az apple pay támogatása is. És az utolsó: mert érdekel és tetszik. és +1: ahogy említettem, minden google szolgáltatást használok ios-en, kb. semmit nem cseréltem a böngészőn kívül, de az is csak mobilon safari, macen chrome. de pl. gmail-t használok, google mapset használok és google calendart használok, hiába lenne almás alternatíva.
nem gondolnám, hogy az hogy nem akarok 2 böngészőt használni, hogy azt szeretném, ha látánm az üzenet tartalmát ha ránézek a telefonra, és a többi, az olyan mint a .exe-hez ragaszkodás. pláne, hogy mivel régóta használom az ios-t, nagyobb időtávban gondolkodva sem a pip a böngészőben, sem a face id feloldás, sem a fizetés, sem a többi nem egy régóta létező dolog, tehát nem is ragaszkodhatnék hozzá. Itt csak érvényesült az, amiből sok flame szokott lenni, hogy "na majd ha az apple megcsinálja akkor mindjárt fontos és jó lesz, ameddig nincs benne, addig meg nem fontos." hiába volt hamarabb valami droidon, ha nem úgy működik ahogy kéne. persze ez nem mindenre igaz, és nem mindenkinek lesz pont így jó, de nekem a fentiek pl ilyenek. aod pl nem érdekel, és ott pl látszik s hogy nem gondolták át, reszelik folyamatosan, de az pl nem érint, mert nem használnám akkor sem ha jó lenne.
-
opr
nagyúr
válasz Gubu0101 #254 üzenetére
De nem arról van szó, hogy nem tudjuk megoldani. Persze, hogy meg lehet oldani pikkpakk. Arról van szó, hogy mikor először találkozol a dologgal, annyira abszurd, annyira hihetetlen, hogy egy ennyire alap dolog nem megy, hogy az ember magában keresi a hibát.
Ha már tudod, hogy ez egy os szintű korlát és eleve úgy mész neki, akkor tényleg 5mp, ráadásul amilyen ritkán kell... Említésre se érdemes szinte. Viszont példának kiváló."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Gubu0101
veterán
Tolem lehet szidni,mind 2 rendszerben van hiba es hianyossag az biztos.En inkabb a megoldokepessegen/keszsegen akadok ki.
Pl.ha bekapja a lanc a nadragszarat nem az a megoldas,hogy eldobom vagy megrugdosom a bicajt,hanem veszek ra egy lancvedot (Tudom hulye pelda de na )
En is probaltam ezt a tarcsazos beillesztos dolgot es hihetetlen,hogy ezt nem csinaltak meg normalisan.Oszinten meg nem volt ra szuksegem,hogy igy kelljen egy szamot beszurnom.De kb 1 perc alatt se megoldottam mashogy.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
opr
nagyúr
válasz Gubu0101 #252 üzenetére
Nem az van, hogy megoldhatatlan, vagy bármi. Az van, hogy kényelmetlen, meg annyira abszurd, hogy nem tudja, hogy az ember ösztönösen arra gondol, hogy én cseszek el valamit, azért nem megy, ami miatt frusztráló az egész.
De ezzel amúgy nem is azt mondom, hogy hurrdurr fos ios hahahaha, mert a droidnak is vannak idegesítő dolgai bőven.
Csak kinek mi fekszik jobban. A droid idegesítő dolgai engem nem igazán zavarnak, vagy csak nagyon ritkán, az ios viszont számomra borzalmas. De tök megértem azt is, ha valakinek ez pont fordítva van."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Gubu0101
veterán
válasz ricsike_p20 #251 üzenetére
Talaljatok mer fel magatok Segitek pl jegyzetek Korzetszam beir,telefonszam beilleszt,masol es a tarcsazoba beilleszted kb mennyi ido lehet 5-6 mp🤔
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
"Mindegy majd talán nyáron bepróbálok az s23 ultra, xiaomi 13 pro/ultra, magic 5 pro felhozatalból egyet."
Minek? A gondolkodásod ugyanaz marad. Olyan ez, mint a Win után a Linux. Meg kell érteni, másképp kell gondolkodni. Nem lehet körömszakadtáig ragaszkodni a "C" meghajtóhoz, meg az .exe fájlhoz, mert úgy nem fog menni.
Már ennél a szösszenetnél sem értettem, hogy miért nem a cél a fontos. Aztán, amikor EZ megjelent, akkor jöttem rá, hogy Te nem megoldani akartad a problémát, hanem csak blogbejegyzést kanyarítani belőle.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-Skylake-
addikt
troll off, csak szerettem volna ha nem jutunk el oda, hogy azzal indokoljuk hogy "A" OS fejlettebb/sokretubb mint "B" OS, hogy azon sokkal konyebb lopni... mert erted...nemar. ervelhet barki barmelyik mellett, de ez ne legyen mar egy erv.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
zseko
veterán
Több szar app létezik droidra az tény. Az iphone a droidos 'kismillió gyártó - kismillió rendszer'-el szemben az 'egy hardver - egy szoftver' miatt jóval jobban optimalizálható. Kb. mint a pc - konzol ellentét.
Soha nem voltak ilyen hibáim banki appal mint amiket irkálsz, a messengeres keresési példád pedig szimplán nem igaz. Többször is rápróbáltam, mindig a keresési találatokhoz lép vissza - egyébként számomra pont marginális dolog a messengerben keresés, ahogy a fizetési kártya váltogatás is.
Elismerem hogy jó telefon az iphone, csak számomra, amire használom vagy használni szeretem a telefonomat, ahhoz 'buta'. Nem a szó valós értelmében, hanem ahogy a telefonomat használni szoktam és amihez hozzászoktam. Pedig nem is vagyok akkora poweruser mint például Somatom.
Apropó; ez mindig is érdekelt: van már értelmes launcher rá, vagy még mindig kihányva minden ikon a home screen-re 'oszt' jóvanazúgy'? Én például rettentően bírom a dark minimal stílust, így az én kijelzőm így néz ki [kép1]. Emellett a legtöbb ikon nem szimpla ikon: ha megnyomom akkor az app indul, ha viszont rányomva elhúzom, akkor mappa [kép2]. Nyilván ez sem a gyári felület - de megtehetem. Úgy néz ki, ahogy nekem tetszik.Mellesleg eddig háromszor volt a kezemben iphone - unokatesómék azt használnak - mindháromszor vagy rettentően belaggolt, vagy kifagyott nálam...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
joey04
titán
Nem, van ezer apróság. Most pl messengerben a csoportos chatekben ha keresek egy kifejezésre droidon listázza a találatokat, egyet megnyitok, majd visszalépek akkor a chatek közé dob, ha másik találatot akarok megnyitni, akkor kezdhetem újra. Ios-en visszabod a találatok közé. Minden nap van valami meglepi. De ha már bankolás. Banki app droidon hibát dobott, mellette iphone-on megnyitva ment szépen. A lezárt képernyős értesítésekre sincs megoldás. Nálam sajnos a mindennapi használatban a droid hektikusabban, bugosabban, megbízhatatlanabbul működik, ezért nekem a droid "nem elég". Ha másnak mások a tapasztalai az tök jó, akkor ő boldog. Mindegy majd talán nyáron bepróbálok az s23 ultra, xiaomi 13 pro/ultra, magic 5 pro felhozatalból egyet.
-
spect80
senior tag
Meg folytathanám a sort vanced youtubeal, hívásrögzítéssel, gyorstöltés, név alapú tárcsázással, ikonok rendezésével, AoD/buborék értesítéssel (ok ez a 14 prokban már van), teljesen szeparált egy gombnyomással kikapcsolható munkaprofillal, vagy a számtalan kliens alkalmazással, aminek csak a fizetős verziója nyújtja a teljes funkcionalitást.
-
-Skylake-
addikt
egy magyar, usa szam 7 szamjegyu, egy indiai 10 , egy nemet 8 szamjegyu, mondjuk azt, hogy az indiaival szamolok mert az a leghoszabb. 5x alttab azt feltetelezi, hogy 2 (2) egymast koveto szamot tudsz megjegyezni. tehat amikor azt mondom, hogy itt egy szam, 2554, ezt ird fel kerlek, akkor most megnyitsz egy note-ot, el alttabozol es ahelyett, hogy felirnad hogy 2554, felirod, hogy 25 majd vissza alttabozol az 54 miatt.
ezt nehez komolyan venni.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
opr
nagyúr
válasz Gubu0101 #234 üzenetére
Az En rovid tavu szam es nevmemoriammal ez ugy nez ki, hogy kb otszor megy a telefonos alt-tab, mire tenyleg az van a tarcsazoban, aminek lennie kell. Egyszerubb az, hogy ranyomok, megnyilik a tarcsazo, a kurzort odarakom elore, atirom nemzetkozire es megnyomom a hivas gombot.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Gubu0101
veterán
Megnezed emailben a telefonszamot,megjegyzed es beirod a tarcsazoba nemzetkozi hivoval.Szerintem ez a legegyszerubb barmilyen keszuleken Amugy nem lehet szerkeszteni.De van meg par verzio ami nem olyan bonyolult,mint amit te felsoroltal
-
Somatom
veterán
De, iPhone -on hogy használsz floating widgetet, többablakos módot, NTFS perifériát, DeX -et, torrentet, stb., stb.? Sehogy? Ha nincs ettől hiányérzeted, akkor neked az iPhone is elég, nem kell a plusz. De, van, akinek kell.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
opr
nagyúr
Eskuszom nem trollkodni akarok, hanem komoly kerdes lesz, mert anno engem ez megoritett:
Azt megoldottak mar iOS-en, hogy ha valami agycsapat atkuld egy telefonszamot, es annyira hulye, hogy nem nemzetkozi formatumban kuldi at, akkor a tarcsazoban tudjam szerkeszteni a szamot hivas elott, vagy meg mindig az a modus operandi, hogy copy, uj email, paste, szerkeszt, copy, mail torol, tarcsazo megnyit, paste, hiv?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
joey04
titán
De zárjuk rövidre, mert nem a topik témája: én azért hoztam példákat és tapasztalatokat, hogy alátámasszam, hogy sokan nem azért vesznek ios alapú készüléket, mert az is elég, és nem kell az a plusz, amit a droid nyújt, hanem mert elégedettebbek vele, lásd az én példáim, hogy jobban megy a fizetés, jobb a szövegbevitel, normálisan működik a feloldás, stabilabb a rendszer, és olyan apróságok mint a finom tekerés podcastban pl, vagy a sokkal kényelmesebb és könnyebben használható egykezes mód és gesztusvezérlés, stb. Ezek az én tapasztalataim, amit kéretik elfogadni, ahogy én is elfogadom, ha valaki nem ezt tapasztalja és más a véleménye. Csak arra a kijelenetésre hoztam a fenti példákat, hogy "valakinek elég az ios is".
-
ricsike_p20
tag
Bár nem témába vág, de ezek szerint svédországban ezért ennyire népszerű az apple,.. Az egész covid hiszti alatt összesen egyszer sem volt rajtam maszk, az egyetlen hely a reptér volt, ahol megkértek szépen, hogy tegyek fel.. ment is a telefonos fizetés mindenkinek rendesen.
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
Somatom
veterán
válasz #72042496 #214 üzenetére
De, nem a GPay az elsődleges szempont. Tizen évig Erste -s voltam és működött a GPay. Nemrég váltottam Raffira, ahol nem működik a GPay, viszont sokkal kedvezőbbek a kondíciók. Mivel van Curve, ezért lényegtelen, hogy közvetlenül nem működik a GPay. Ráadásul az Erste -nél hiába volt GPay, egy kártyám volt a Forintos és az Eurós bankszámlámhoz. Rémálom volt állandóan váltogatni George -ban.
-
zseko
veterán
Amivel esetleg előtte kell 'szerencsétlenkedni' azok a kedvezménykártyák - nálam például a Tesco-s, és a MOL-os, de ott van még a McDonalds, KFC, stb - de az esetek 99%-ában mire előveszem a zsebemből már fel van oldva a telefon (ez főleg az S8-al működött nagyon jól a hátlapi ujjlenyomatolvasóval) és fél másodperc fizetni, se leokézni, se duplán nyomkodni, se böködni nem kell... és nem kellett az elmúlt ~4 évben sem soha...
HR24.hu
-
spect80
senior tag
Nem a nyers tartalomnak van lenéző áthallása, hanem a formának ahogy ezt általában az Apple userektől megkapom. Pont ahogy te, ezzel a szerencsétlenkedés szöveggel. Ha valami nem úgy működik, ahogy nálad, akkor csak én lehetek szerencsétlen. Az kizárt hogy akkor azzal a sw verzióval nem úgy működött a telefon mint ahogy kellett volna neki.
Nagyon jó emberismerő lehetsz, ha egy maszkos megjegyzésből ilyen messzemenő követeztetést le tudsz vonni
-
opr
nagyúr
Ezt a droidos fizetes problemat nem ertem. Ujjlenyomatolvasohoz 0.5mp-re hozzaer, telefon erint, zsebrerak, tovabball. Minek kene baszakodni barmivel is? Az igaz, hogy ha masik kartyaval akarsz fizetni, azt nem tudod menet kozben atallitani, azt elotte kell, de ezt kiveve... Nem is ertem, mirol beszelsz. Egyszer beallitottam, azota mukodik. Es soha nem volt vele semmi bajom, pedig hasznaltam mar ezekben az orszagokban:
Anglia, Franciaorszag, Belgium, Nemetorszag, Ausztria, Magyarorszag, Szlovenia, Olaszorszag, Spanyolorszag.Mindenhol ugyanaz volt a procedura: Ujjlenyomatolvasohoz a masodperc tort reszeig hozzaer, telefon erint, orul.
-
joey04
titán
az Iphone azért jó, mert csak kiveszed a dobozból, bekapcsolod és használod, mert úgy müködik ahogy kell.
ez nem lenézés, ha nem variálsz semmilyen beállítást, akkor így is van. ez az ára a testreszabhatatlanságnak.
a szerencsétlenkedést meg nem értem, duplán nyomok oldalt, fizetek. ha másik kártya kell, akkor ezen a felületen rábökök és fizetek. nincs semmilyen felugró bigyó, mit tudom én. pont azt látom boltokban, hogy ha valaki droiddal fizet, akkor már a sorban elkezdi a "folyamatot", hogy mire odaér csak érinteni kelljen. az iphone-os meg amikor mondják, hogy fizteni kell, akkor veszi csak elő a telefont és csippant.
de látom alapvetően más a szemléletünk az egész életről a maszkos megjegyzésedből fakadóan, szóval hagyjuk
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Virusra ertem,hogy mar a boltokban nem kell,remelem igy is marad.Mikor kibovitettek a face id-t a maszk hasznalattal,akkor meg nagyban ment a jarvany,legalabb is kulfoldon.Igy a vege fele hasznos volt.Minden masra meg ott a karora ha van
-
spect80
senior tag
-
Gubu0101
veterán
válasz #72042496 #216 üzenetére
Tudom,ezert irtam ezt a kettot amit hasznalok.Tobbek kozt emiatt is csinaltam anno revolut szamlat,hogy tudjam hasznalni a google pay-t.Meg ugye joforman ingyenes a kartyasfizetes stb.
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #215 üzenetére
Nyilván nem mind, de itt a lista, amelyikek támogatják.
-
Gubu0101
veterán
Sikertelen probalkozas utan ker kodot En mindig igy csinaltam 2 katt aztan jelkod.Kb a 2 mp helyett 5 volt Azota mar bekerult a maszk is a face id-be es mar nem kell “kinlodni” Bar mar szuksegtelen.
-
spect80
senior tag
Hát mások. Nekem pont az iPhone vette el a kedvem az nfc-s fizetéstől. Iphone xsem volt, és akkor ütött be a covid amikor a Raiffeisen elérhetővé tette az Apple payt. Azt a szerencsétlenkedést amit levágtam a boltban a maszk lehúz, de elöször nem teljesen, aztán végre sikerül, utána még oldalsó gombbal jóvá kellett hagyni amit nem is értek. Amikor androidon egy apk telepítésről vagy csc cseréről beszélek kollégáknak, pont alma oldalról jön felsőbbrendű lenéző mosollyal a duma, hogy az Iphone azért jó, mert csak kiveszed a dobozból, bekapcsolod és használod, mert úgy müködik ahogy kell. Azóta inkább egy mozdulattal odatartom a kártyát mert az tényleg így müködik, még úgy is, hogy látom kollégának androidos fizetés egy max 1 ujjlenyomatolvasással el van intézve.
A tof viszont számomra is nagy hiányosság mindegyik androidbol, mert huaweien nagyon jó volt, könnyű hozzászokni
-
Somatom
veterán
Előfordult, de még egy fillérrel sem nyúltak le. Viszont a kp. felvételi limit elég jó a többihez képest. Meg, ott a Gbit. Több az előnye, mint a hátránya. Amúgy meg milyen más lehetőségem lenne? IPhone? Totál öngól. Több lenne a hátránya, mint az előnye.
-
zseko
veterán
Több, idéntől £10.42 az órabér, ami 168 órával számolva havi £1750.
Ez elvileg egy friss országonkénti minimálbér lista: [wikipedia]Én is csúcstelefonokat veszek inkább, bár amennyire elszálltak az árak, már meggondolom melyiket, ennyit már nem vagyok hajlandó rászánni egy telefonra, semmi nem indokolja. Az S8+-t hat évig használtam, most cseréltem le. Már érezhető volt hogy gyengébb, de még nem idegesített (nagyon tud idegesíteni ha valami lassú, nehezen viselem) csak betörtem a kijelzőjét, így cserélni kellett.
A tabletem is kilenc éve van meg (Tab S10.5), ahhoz képest egész jól bírta, tavaly kezdett zavaróbbá válni a lassulás, idén viszont már nagyon, úgyhogy lassan azt is cserélni kell. De a streamekhez (Netflix, Disney, Prime, HBO, Youtube, stb.) még mindig jó.
Itt a fórumot is a logout-on keresztül érdemes használni rajta, úgy jó, a többi (ph, it, gamepod, mobilarena) kódja viszont 'el van cseszve', azon keresztül lezabálja a tabot. Régi már, na.HR24.hu
-
CapriBoy
tag
Nem csodálkozom, jó kis mobil, jó magas áron!
-
Somatom
veterán
No, igen. Apple ezt egyszerűen, erőből oldotta meg. Az NFC fizetés API zárt, minden fejlesztőnek kuss. Androidon meg Simple pay, Raffi pay, kiskutyaf...pay. Egyik szarabb, mint a másik. Szerencsére nem nagy kunszt megkerülni. Curve. Az regisztrálható Google Pay alá, Curve alá meg bármilyen bankkártya. Nem a Google Pay -ben váltogatom az épp használni kívánt bankkártyát, hanem Curve -ben. Vannak egyéb előnyei is. Évek óta használom, meg vagyok vele elégedve.
-
törölt tag
Remélem, hogy az S23-mal én is elleszek addig vagy tovább, miután az S10 a harmadik évben már random hülyeségeket produkált. Fogyasztási-melegedési és térerő gondok jöttek elő vele. De annyira sosem volt jó, mint most az S23. (A szériák legkisebb modelljeiről írok.)
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Hat, lehet igazad van, de sajnos azon nem valtoztat, hogy perkalnom kell kemenyen.
Fizu/telefon viszony: Bizony. Most asszem £1300 korul van a minimalber, szoval meg abbol is sima ugy kifizetni az £50-et havonta. Raadasul nem kell azt mindig azonnal cserelni, ha kifut az elofizu, felteve, hogy nem vagja foldhoz az ember. 3-4 evet siman kibir egy jobb csucstelefon szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest