- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
FurrierX
csendes tag
Egy nagyvárosban 3 (földalatti) metróvonal található, s mindegyiken sok-sok állomás. A három vonalnak vagy egyetlen közös állomása, vagy pedig az 1.-2.-nak és a 2.-3.-nak külön átszállási helye van. Egy külföldi turista áll az egyik metróállomáson, s egy másik metróállomásra akar eljutni. Készítsen programot, amely beolvassa e két állomás nevét, majd megmondja, hogy a turistának az induló állomásról milyen irányba (melyik végállomás felé) hány megállót kell utaznia, s ha át kell szállnia, akkor ezt az átszállás előtti, illetve utáni metróvonalra is megadja. A létező metróállomások nevét megtalálhatod a METRO.DAT állományban. (Az állományban soronként 1 adat szerepel, először az 1. vonal állomásainak száma, majd egyesével az állomások neve, utána a 2. vonal állomásainak száma, stb. ...) Az átszállóhely(ek) a közös név alapján ismerhető(k) fel.
Ez a feladat szövege. Beolvastam a fájlból az adatokat 3 külön string tömbbe. Csináltam egy Metrovonal osztályt amit a három tömbbel példányosítottam, így van három objektumom. Végül pedig a felszálló és leszálló állomás miatt csináltam egy Utas osztályt. A problémám pedig ott van, hogy ezeket, hogy tudnám összehozni, hogy megadják a kért információkat. pl: a metróvonalak között, hogy tudnék kapcsolatot teremteni(főleg, ha mind a három tömböt használni kell)?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest