- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
A hiba ott volt, hogy a törlésnél az exception-t nem kezeltem normálisan. Pl.: ha egy file-t más folyamat használja akkor az egész megállt.
void delete(string eleresi_ut)
{
string[] files = Directory.GetFiles(eleresi_ut);
string[] directories = Directory.GetDirectories(eleresi_ut);
foreach (string file in files)
{
try
{
File.Delete(file);
}
catch (Exception ex)
{
listBox1.Items.Add("Amiket nem tudtam törölni: ");
listBox1.Items.Add(ex.ToString());
}
}
foreach (string directory in directories)
{
try
{
Directory.Delete(directory, true);
}
catch (Exception e)
{
listBox1.Items.Add("Amiket nem tudtam törölni: ");
listBox1.Items.Add(e.ToString());
}
} -
Immy
őstag
Üdv
Írtam egy programot, ami törli a felhasználó temp-jét és temporarily internet files mappájában lévő file-okat. (természetesen amit a rendszer épp használ, azt nem tudja törölni, de azt nem is akarom)
A linkelgetést környezeti változóval oldottam meg:
Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.InternetCache)
Path.GetTempPath()Valaki mondja meg, hogy win7 alatt miért nem működik. Helyes útvonalat ad vissza. Rendszergazdaként futtatva a programot kiírja, hogy nincs hozzá jogom...
Immy
-
Immy
őstag
válasz
ArchElf #1188 üzenetére
Üdv
A hookolásról csak olvastam, saját magam még nem próbáltam ki, mert normális leírást, tutorialt nem találtam hozzá.
Controlokat hogyan tudom lekérni? (bocsi, de ez nekem még magas)(Nem hackelni akarok hanem csak adatokat kinyerni, ami akár lehet kép, akár szöveg, de szerintem a szöveg nehezebb)
Figyeltem a hálózati forgalmat wireshark-al:
https kapcsolaton megy a forgalom + azt hiszem rsa2-es védelem van még a küldött/fogadott szövegeken --> ez számomra feltörhetetlen. -
-
Immy
őstag
Na arra rájöttem, hogy az újabb póker progrikban már levan tiltva ez a hookolás vagy valami csűrés csavarás útján nemlehet lekérdezni a textjeit.
Szóval marad a favágó módszer és megpróbálkozok a kártyalapok felismerésével.
Képek összehasonlítása már megy.Viszont olyan gondom van, hogy 1 bizonyos ablakról hogyan lehet screenshot-ot csinálni?
Üdv: Immy
-
Immy
őstag
Üdv
Képfelismerős programot akarok írni a közeljövőben és nem nagyon találok hozzá anyagot.
Kártyalapokat kellene felismernie --> csak 52 lehetőség közül kell kiválasztani a jót.(más: az ocr programok csak betűt ismernem fel?)
Tudom hogy nagy fába vágom a fejszét, de nem 1hét leforgása alatt akarom megcsinálni a programot ami screenshot alapján megmondja milyen kártyalap van kézben.
Köszönöm előre is a válaszokat:
Immy
-
Immy
őstag
Úgynézki megvan a megoldás, igaz kicsit favágó módszer, de legalább működik:
if (webBrowser1.Document != null)
{
HtmlElementCollection elemColl = null;
HtmlDocument doc = webBrowser1.Document;
if (doc != null)
{
elemColl = doc.GetElementsByTagName("a");
foreach (HtmlElement elem in elemColl)
{
elemName = elem.GetAttribute("href");
if (elemName.Contains("dorf1.php?"))
{
listBox1.Items.Add(elemName);
break;
}
}
}
}
webBrowser1.Navigate(elemName); -
Immy
őstag
válasz
ArchElf #1041 üzenetére
<a class="build" href="dorf1.php?a=4&c=70c">
Ebből akarom kiszedni a linket. (href utáni részt).
A Te általad berakott programkódod üres stringet szed ki semmit. Próbálgattam módosítani, de max annyit tudtam elérni, hogy "gyűjtemény" szöveget irattam ki.Más:
Hogyan lehet késleltetést berakni 2 webbrowser navigate közé?
thread.sleep-el akartam, de az nem működött jól (szerintem a webbrowser más szálon fut). -
Immy
őstag
Üdv megint
(bocsi, hogy állandóan csak én postolok ide, de mindig elakadok valami kis hülyeségben)
C# webbrowser komponensel hogy tudok egy bizonyos linkre ugrani amiről csak ezt tudom:
class=build(id nincs, href-re nem hivatkozhatok közvetlenül, mert állandóan változik)
-
Immy
őstag
Nagyon sok "szórakozás" után megtaláltam a megoldást:
HtmlElement name = webBrowser1.Document.All["neve az input-nak"];
if (name != null)
{
name.InnerText = "amivel kiakarjuk tölteni";
}
HtmlElement pass = webBrowser1.Document.All["neve az input-nak"];
if (pass != null)
{
pass.InnerText = "amivel kiakarjuk tölteni";
} -
Immy
őstag
Üdv
Megint elakadtam:
Van 2 input mező amit ki kell töltenem:<input class="text" type="text" name="e31a9a9" value="ide írom a nevet" maxlength="15" />
<input class="text" type="password" name="e9f746c" value="*****" maxlength="20" />viszont webbrowser komponensel még nem jöttem rá hogy lehetséges id nélkül
-
Immy
őstag
Üdv
Azt megtaláltam, hogy linkre hogyan lehet ugrani vagy id-re. (működik is)
object dom = webBrowser1.Document.All["submit"].DomElement;
Type t = dom.GetType();
System.Reflection.MethodInfo click = t.GetMethod("Click");webBrowser1.Document.GetElementById("submit").InvokeMember("Click");
Viszont nálam a link állandóan változik....
-
Immy
őstag
Üdv
Csináltam egy form alkalmazást. Raktam rá egy webbrowser-t. Paraméterezni tudom a navigate paranccsal, viszont bekellet látnom, hogy az én tudásom ide kevés!
Azt akarom megvalósítani, hogy mikor bejön 1 weboldal ugorjon (kattintson) 1 bizonyos linkre. (a link vége mindig változik-->ergo közvetlen linkként nem ugorhatok rá.
http://xxxxxx.hu/dorf1.php?a=9&c=58c
(tehát itt az 58c mindig változik amennyiszer belépek)Forráskód
<a class="build" href="dorf1.php?a=10&c=58c">Lecseréltem a szöveget</a>Nincs lehetőség, hogy egy bizonyos szövegre ugorjak rá, vagy addig "taboljak" míg meg nem találja a szöveget?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest