Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Replikacio SQL2000 alatt elmeletileg lehetseges, gyakorlatban meg csak a gond van vele, ugyhogy inkabb nem eroltetjuk.

Nem kell ennyire tulspilazni a dolgot, egy egyszeru webes cuccot akarok osszerakni, ahol supportos kollega beir kb. 2 adatot, plusz kivalasztja 2 legordulo listabol, ami neki kell, aztan nyom egy gombot, es a program legeneralja azt a par adatbazis rekordot, amit jelenleg en szoktam kezzel letrehozni a fejlesztoi rendszeren, aztan manualisan attolteni az elesre.
Igy a support par perc alatt be tudja maganak allitani azt, amit en kezzel szoktam fel ora alatt, aztan nem este 6-kor talalnak meg ilyen hulyesegekkel, hogy masnap reggelre kell 10 mukodo telefonvonal az ugyfelnek, ilyen meg ilyen beallitasokkal.Nyilvan egyszerubb lett volna odamenni valamelyik webes fejlesztonkhoz, aztan ket nap alatt osszerakta volna, amivel en tokoltem egy hetet, de hat nekem is kell a gyakorlat, meg amugy sem volt jobb dolgom.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezek mind jók és nem kell SqlCommandokkal szórakozni.