- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Én Algoritmusok és Adatszerkezetek házikkal voltam guru. volt olyan félév hogy 20 körül csináltam. Akkor vettem meg a mostani gépem
összedobták a lusta népek a rávalót.
Azóta is kapok még néha e-mailben felkérést, pedig már 3 éve nem járok oda. mindig jól jön egy kis mellékes, főleg ha 2k/óra feletti bér jön ki visszaosztva. Csak egy idő után már nehéz olyat írni ami különböző a többitől. -
Khelben
nagyúr
Az első nap még elment, bár enyhén reklámszagú volt, "kicsit mindenből", hogy lásd, miket tud a dotnet. A második napot csak a feléig bírtam, a gyakorlati rész abszolút nem kötött le, kivetítőn néztél egy embert, aki programot ír, de hogy mit miért, arról nem nagyon árult el infókat... Összességében akkor érdemes elmenni, ha épp nagyon ráérsz, esetleg devportalos pólót akarsz szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest