- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
robotjatek #9739 üzenetére
Ja igen, így már értem én is, hogy mit nem látott. Pedig észrevettem a commandot elsőre is...
A Binding (ICommand implementáció) amit néznie kell és F12-vel nyomkodnia. A Click handlert lehet hogy valaki véletlen hozzáadta, de az nem csinál semmit most, inkább törölni kellene.
Ha paraméter kell a Command-hoz, akkor a CommandParameter attribútummal megteheti.#9740 cigam
ICommand WPF MVVM -
MaUser
addikt
válasz
robotjatek #2047 üzenetére
Annyit fűznék csak hozzá, hogy minden ilyen esetben a probléma a sparse array problémája. Legjobban olvasható megoldás a 2 dimenzió look-up tömb használata (ahol az indexek a koordináták és az elemek az emberek sorszáma), de ha nagy a világ és kevés benne az ember, akkor list-be illik felfűzni az emberek sorszámát és aktuális pozíciójukat tároló object-eket, majd a listát bejárva azt frissítgetni.
-
martonx
veterán
válasz
csinálsz egy kétdimenziós boolean tömböt, amiben nyilvántartod, hogy melyik objektum, éppen hol van. Ahol van, azt 1-el jelölöd, ahol senki nincs azt nullával. Amikor átlép az objektum egyik mezőről a másikra, akkor ellenőrzöd az ütközést, átfrissíted a tömb két elemét.
-
fatal`
titán
válasz
Létrehozáskor végigmész a tömbön/listán, amiben a többi objektum van és ellenőrzöd.
-
válasz
robotjatek #1621 üzenetére
Nem érdemes, hacsak mondjuk nem képfeldolgozással foglalkozik valaki vagy esetleg natív kód felé interfészek írásakor lehet hasznos.
Azonban a struct legnagyobb "hátránya", vagyis az érték szerinti hivatkozás mellett max. 16 KB lehet az összes taggal együtt, mert a stack-ben tárolódik, kifelé egyetlen értéknek látszik és nincs automatikus GC sem! Ez pedig optimalizáltság szempontjából nem jó hír.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
robotjatek #1598 üzenetére
Azt sajna nem is nagyon tudtam volna, de ha használom is akkor már csak 4-es.
Egyébként a tanár ezt a parancsot nem is ismeri, csak nézett volnaEgyébként próbálkoztam a Split-tel is, de nem nagyon értettem meg a használatát, vagy legalább is nem sikerült átvinnem erre a feladatra a megszerzett "tudást".
-
törölt tag
válasz
robotjatek #1533 üzenetére
Köszi szépen, így már jó.
Bár közben kiderült, hogy alprogramokkal kell megvalósítani, szóval lesz még dolgom vele. -
Boryszka
tag
válasz
robotjatek #1448 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi! Ez is jó lesz, de elsősorban nem vizuális programokra épít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- iPhone topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged