Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csadrienn
üzenetére
Ez a feladat komoly amúgy? "Tervezzünk... " - Jóhogy UML diagramokat nem kell hozzá csinálni.
Na inkább nem mondok semmit.Már megírtam, de kitöröltem végül.
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.Rettentően egyszerű a feladat, ha ez sem megy...
Ha bármi kérdésed van, ami nem a feladat teljes megoldására irányul, akkor eskü segíteni fogok.
Ugyanezt mondom Zsuzsi20-nak is. -
atm*RefeeZ
tag
válasz
csadrienn
üzenetére
az első feladatod úgy néz ki valahogy, hogy leteszel egy label-t és egy buttont. amikor a gombot megnyomod
try
{
int a;
a = int.Parse(textBox1.Text);
label1.Text = (a / 3600).ToString() + "óra " + ((a % 3600) / 60).ToString() + "perc " + ((a % 3600) % 60).ToString() + " másodperc.";
}
catch (SystemException)
{ }ez fusson le és rád már csak a cicomázás marad. mondjuk valószínűleg ezzel nem segítettem, hogy leírtam a lényegi részét de ha nem akarsz programozó lenni akkor talán megbocsájtják majd az emberek mindkettőnknek

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.